Elektriske dele og lys

Er der en ting, der er lige så sikker som skat og døden, er det, at køber man et ældre hus, er der opgaver og udgifter til en rum tid fremover. Det vidste vi godt, da vi investerede i et skønt men gammelt hus med charme og en stribe af projekter indbygget 🙂

Vi laver en del selv – med undtagelse af, der er ulovligt at lave selv selvfølgelig. Og vi kommer langt for pengene, fordi vi laver det meste selv, og fordi vi har fundet stedet at købe alt muligt fra VVS til elektriske ting.

Sikkerheden ved røgalarmer

Alle huse kan blive udsatte for ildebrand, og det gælder ikke mindst et ældre hus, hvor ikke alle elinstallationer nødvendigvis er helt oppe på dupperne.

Selvom vi ikke er færdige med renoveringer rundt omkring, har vi indkøbt og installeret røgalarmer, så alt er dækket ind – vi tør ganske enkelt ikke andet.

Vores (stort set) eneleverandør til alt – elvvs.dk – havde selvfølgelig geniale tilbud på røgalarmer, så vi købte 5 på en gang og sparede 10%. Det gjorde vi lige her: https://www.elvvs.dk/c/roegalarmer-4700/

En fugtig kælder – selvfølgelig

En af de første udfordringer, vi stod med, var en kælder, der trods gode rum og god plads led under for høj fugtighed. Vi vidste godt, hvad der skulle til, så der blev malet med en speciel maling, og vi installerede 2 ventilatorer.

Ventilation er helt afgørende for, at der ikke i fremtiden opstår den slags problemer i vores kælder.

Trods de mange tiltage måtte vi dog investere i en affugter også – for at komme i bund med fugtigheden inden ventilation m.m. kunne klare resten.

Affugter

Den er jo ikke spor skæmmende at have stående, og jeg skal lige love for, den kan trække vand ud af luften!

Fidusen i at handle online

For os er der flere fordele i at købe al den slags på nettet. Dels er det billigere – når man handler det rigtige sted selvfølgelig – og dels er det ganske enkelt bekvemt!

Vi slipper for at skulle tage tid ud af et travlt program for at køre i byggemarkeder, VVS butikker og hvad ved jeg. I stedet laver vi en liste gennem dagen, og når det er aften, og vi sidder med et glas rødvin, bestiller vi det, vi skal bruge – og så bliver det leveret lige til døren.

Sådan kan vi bedst lide det. Hvad med dig?

Skriv et svar