En hørkjole er god i alle sammenhænge

Det kan sagtens argumenteres at hørkjoler kan gå i alle sammenhænge. De er bløde, komfortable og så laves der efterhånden en masse flotte og stilfulde hørkjoler, som uden problemer kan bruges i festlige eller formelle sammenhænge. En hørkjole er derfor en mulighed man skal have i baghovedet næste gang man leder efter luftige sommerkjoler.

Hørkjoler til fest

Mange har fejlagtigt troet at hørkjoler ikke kunne gå at tage på til festlige lejligheder. Men det passer ikke. Mange hørkjoler som man kan finde blandt økologisk tøj, er stilfulde og skåret som enhver anden af de lette sommerkjoler man ellers kunne finde på at have på til en nat ude. Du kan finde dem i alle mulige varianter. Stilrene simple, eller flagrende og blomstrede, eller løst og afslappet. 

Til en afslappet gåtur i naturen

At man kan få en afslappet og komfortabel kjole, betyder jo at man ikke behøver have den på kun når der er fest, eller gæster. Man kan jo også have en kjole på ud og gå en tur i naturen. Hvorfor ikke? Hvis der er varmt og valget står mellem bukser eller luftige sommerkjoler, så er det et let valg. Hørkjoler er nemlig lige præcis den slags lette sommerkjoler som mange er begyndt at få øjnene op for.

 

Miljøvenlighed er i højsæde hvis du vælger en hørkjole

Et bonus aspekt til at købe sig en hørkjole er at det automatisk er et miljøvenligt valg. Hør er nemlig et bæredygtigt materiale. Det betyder at alt tøj i hør er miljøvenligt tøj. Så hvis du kan lide materialet, og finder dig en kjole du kan lide, så ved du samtidig at det ikke er en ressourcebelastende kjole du er i færd med at købe. Du tænker derfor på dit eget liv, og på naturens. Hør er nemlig modstandsdygtig, så det behøver ikke så meget vand, eller så mange sprøjtemidler som eksempelvis bomuld. Heri ligger nogle af fordelene ved hør.

Skriv et svar