En interaktiv musikpude?

Musikpude

Det kan godt være, at du synes, at jeg er tosset og spilder min tid. Du har muligvis ret. Men indtil videre, så har jeg det altså godt med det. ’Det’ er, at jeg meget ofte besøger min bedstefar. Han er dement og bor i en beskyttet bolig. Der kommer dagligt en dame og ser til ham. Hun hjælper ham også med de nødvendige ting, såsom personlig hygiejne, madlavning og den slags.

Hun er der ofte

Hun er der ofte, når jeg kommer. Vi får en snak om, hvordan det går med min bedstefar. Hun husker altid at fortælle mig, hvis der har været problemer med at få ham til at indtage den medicin, han har brug for. Jeg kan godt lide at besøge ham. Ikke fordi det altid er hyggeligt. Der kan være dage, hvor det er svært. Både for ham og mig. Men de fleste gange, så hygger vi os. Og hvert eneste besøg ender altid med, at vi begge to får enten kaffe eller te, efter at vi hver især har fået en god lur. Det er naturligvis mig, der sørger for kaffen eller teen. Og kagen!

En interaktiv musikpude hjælper

Han kan være meget urolig. Derfor har han fået en InmuRELAX interaktiv musikpude, og den beroliger ham meget. Det er en fin opfindelse. Og jeg må ærlig talt sige, at når jeg kan høre, den, så falder jeg til ro.

Selv har jeg en tendens til at stresse meget. Jeg har et job, hvor jeg i perioder er ret hårdt spændt for. Især i de perioder besøger jeg ham ofte. Det hjælper mig til at stresse af, når jeg hører musikken fra puden. Og på den måde mener jeg ikke, at jeg spilder min tid. Jeg sørger nemlig for at arbejde med min stressende karakter. I sidste ende betyder det faktisk, at jeg også er effektiv, selvom jeg godt kan mærke, at spændingerne og angsten begynder at melde sig.

Da farmor var indlagt

Første gang jeg hørte den der pude spille, var jeg virkeligt overrasket. Jeg var hos min bedstefar (farmor var på hospitalet), som gerne ville have en lur. Jeg hjalp ham i seng og satte mig til at læse avisen, imens han sov. Havde lovet ham, at jeg nok skulle være her, når han vågnede. Så da puden begyndte at spille, undrede det mig meget. Jeg lyttede. Faldt til ro. Og da det var på tide at få bedstefar ud af fjerene, så måtte jeg da lige tjekke den af. Hvad var det for en mekanisme? Hvor havde han den fra. Jeg fik lov til at prøve den. Og fik også at vide, at min far havde købt den til ham.

De fås hos Gloria Mundi Care

Efter kaffen kørte jeg hjem. Var glad for at have set min bedstefar. Men jeg ringede også til min far for at høre, hvor han havde fundet den der ImmuRELAX interaktive musikpude. Min far fortalte mig, at den kan købes på nettet hos https://dk.gloriamundicare.com/. Han kunne ikke lige huske hvor. Jeg besluttede derfor, at jeg ville lede på nettet. Så langt er jeg ikke kommet endnu. Min to-do-liste er meget lang. Men det er sikkert, at jeg køber sådan en pude til mig selv.

Skriv et svar