En sofa med stil

Bedste sofa butik online

Stjernelækre sofaer er sgu da en menneskeret! Sådan sagde min ellers ret stilfærdige niece i sidste måned, da hun skulle i gang med at indrette sin nye bolig. Og onkel her har jo pengene og et blødt punkt for Mette, som hun hedder. Så vi skulle shoppe sammen, havde hun bestemt.

Danmarks bedste sofaer

Jeg troede, vi skulle rundt i byen og besøge møbelbutikker, men Mette havde skam gjort sin research allerede. Vi satte os ved hendes store iMac 27″ med en kop frisklavet kaffe i stedet – og så gik hun på en webshop, der bærer det lidt knudrede ZONE-XLNT, som jeg jo da godt kan regne ud, skal betyde den “excellente zone”.

Jeg må så indrømme, at det er den webshop altså! Hold nu kæft for nogle flotte og lækre sofaer, sovesofaer og faktisk også stole, de har!

Prøv engang at se deres sofaer: https://zonexlnt.dk/product-category/sofaer/

Hjørnesofa eller U-sofa?

Jeg brillerede med ikke at ane, hvad en U-sofa er for en ting. Mette grinede af mig, men det er jeg nu så vant til 🙂

Det gav så vældigt god mening, da hun viste mig en u-sofa:

U-sofa

Det er jo blot en sofa, der er U-formet. Dooooh.

Hjørnesofaer har jeg i øvrigt altid haft det sådan lidt dobbelt med, for de tager jo en masse plads op. Men har man pladsen, er der bare ikke noget, der slår dem i mulighederne for at slænge sig og have MANGE siddepladser.

Butikken Zone-Xlnt.dk har hjørnesofaer.

Hvad købte Mette så?

Det endte med, at Mette valgte såkaldt modulsofa, da hun fandt, at de er de mest fleksible indretningsmæssigt. Og det giver jo faktisk god mening, ikke?

 

Skriv et svar