En stjernegod hobby: 3 grunde til at interessere dig for astrologi

Det er svært at benægte, at universet, stjernerne og planeterne er spændende – og derfor er der da også mange, der interesserer sig for astrologi. Det er der mange gode grunde til at gøre, også selvom du ikke nødvendigvis køber ind på det hele. 

 

Du kender sikkert dit soltegn, som i daglig tale også kaldes for dit stjernetegn. Men ved du, hvad tegnet står for? Kender du din ascendant og dit månetegn, som nuancerer billedet af din energi og dine potentialer? Det kan være enormt spændende at dykke ned i, og uanset om du tror på det eller ej, kan der være mange fordele ved at give stjernerne lidt opmærksomhed. Her er 3!

1. Det bringer magi ind i hverdagen

Man kan godt forholde sig kritisk til astrologi og stadig nyde at lære om emnet. Særligt skeptikere kan have godt af et drys magi i hverdagen, og det kan stjernerne give. De tilbyder en mere fantasifuld og billedrig fortolkning af verden end videnskaben og de strenge, logiske rationaler. 

 

Du behøver bestemt ikke skylle videnskaben ud med badevandet, bare fordi du nørder en smule astrologi. Tværtimod kan det skabe en skøn balance, at du både tillader det storslåede og magiske og det helt jordnære. 

 

Det skal dog også siges, at astrologien faktisk er ret jordnær, fordi den tager udgangspunkt i naturen, planeterne, årstiderne med videre. På den måde kan astrologi minde dig om, at du er en del af en organisk verden på en planet ude i universet – for selvom det lyder magisk, er det jo totalt beviseligt.

2. Det er et fantastisk samtaleemne

Uanset om du tror hårdnakket på astrologi eller ej, er det altså et helt fantastisk samtaleemne. Det lægger nemlig op til psykologiske snakke om dig selv og andre, og ikke mindst relationen imellem jer. Man kan hurtigt blive klogere på hinanden, når man tager udgangspunkt i soltegn, ascendant og månetegn. 

 

Faktisk kan man hævde, at det ikke er så vigtigt, om det nødvendigvis er hundrede procent korrekt eller beviseligt. Pointen er snarere, at det sætter nogle tanker i gang og starter nogle samtaler, der bringer jer tættere på hinanden. 

3. Det gør dig klogere på dig selv

Astrologi kan hjælpe dig med at blive klogere på dig selv, først og fremmest fordi stjernetegnene kan fremkalde tanker og refleksioner. Hvis du for eksempel altid har været meget sanselig og haft et stort behov for berøring og intimitet, kan det måske forklares via stjernerne. 

 

Det er så op til dig, hvordan du forvalter dette behov, og mens nogle kan lide at putte timevis med deres partner, går andre på et hav af dates og andre igen nyder en thai massage Frederiksberg eller et andet sted i byen.

Skriv et svar