Få bedre beskyttelse af dine metaller

Det er måske ikke det, vi lige tænker mest over. Men metal fylder meget i vores dagligdag og private liv. Særligt for boligejere, kan der være meget metal at skulle beskytte – så det flotte hegn ikke pludselig bliver orange af korrosion eller så andre metalobjekter ikke pludselig er falmede og risikere at knække sammen af rust.

Man kan naturligvis vælge at investere i metaller, som ikke korroderer, men det kan være en dyr løsning. Derfor finder mange på at vælge en billigere type af stål og dernæst give det et beskyttende lag anti-rust. Det kunne f.eks. være med den helt klassiske WD-40, som de fleste har i deres husholdning. Det er ikke nødvendigvis alle, der ved det, men bogstaverne i WD-40 står for Water Displacement – altså evnen til at holde vand og fugt væk fra metallet.

Generelt findes der flere midler, som man kan bruge i det private. Det vigtigste er, at man behandler sit metal ordentligt. Når det skal behandles, skal overfladen være fri for gammel maling og rust, og så skal overfladen være helt tør igen, efter at du har renset den. Du kan hernæst også vælge at slibe overfladen, hvois du vil opnå den maksimale vedhæftning fra dit beskyttelsesprodukt. Du kan f.eks. vælge en 3-i1 beskyttelse, som typisk har indbygget primer, topmaling og giver en god, flot finish.

Du kan også få professionel behandling

Ét er at selv stå for rustbeskyttelsen af sin metaller. Men noget andet er, hvis man virkelig ønsker den professionelle løsning. Her kan en specialist være løsningen, fordi de kan tilbyde af rense med sandblsæning, tørre og hernæst behandle og lakere dit metal. Det giver for det første en langt bedre og mere holdbar beskyttelse mod korrosion, ligesom den endegyldige finish vil være meget flot og ensartet, som man får det fra fagfolk med professionelt udstyr. Læs mere her, hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder for professionel sandblæsning, lakering etc.                  

Skriv et svar