Få lavet et testamente og en fremtidsfuldmagt og gør fremtiden nemmere for dig og dine nærmeste

Der er mange tidspunkter i livet, hvor det kan være nødvendigt at tale med en advokat. Det kan være ved gode stunder, hvor der skal snakkes med en boligadvokat eller laves en ægtepagt. Det kan dog også være nødvendigt at få styr på nogle af de mindre behagelige fremtidsudsigter. Hvis du bliver syg, eller når du dør, er det rart for de pårørende og de efterladte, at der er taget hånd om de nødvendige dokumenter. På jura-docs.dk kan du få rådgivning og hjælp til at lave testamente, fremtidsfuldmagt og mange andre dokumenter til at sikre dig og familien.

Få styr på dit testamente

Det kan være trist at tænke over, hvad der sker efter man er væk, og det kan være svært at overskue at skulle oprette et testamente. Det kan dog være en stor hjælp til de efterladte. Hvis der ikke er skrevet et ordentligt testamente, er det nemlig arveloven, der træder ind. Et testamente kan udføres nemt og kræver kun en kort samtale med en rådgiver om din livssituation og dine ønsker for fordelingen af dine ejendele. Det sikrer, at din familie og dine nærmeste bliver dækket bedst muligt. Derefter bliver der oprettet et udkast til testamentet, som du har mulighed for at ændre eller stille spørgsmål til, og når du er tilfreds, er det færdigt. Afhængigt af din familiestruktur kan der være mange gode grunde til at skrive et testamente. Det kan være, hvis du bor sammen en partner uden at være gift, eller du har stedbørn, som du gerne vil have til at arve.

Få lavet en fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt er måske noget, de færreste tænker over at skulle oprette. I de fleste tilfælde er det heller ikke nødvendigt. Det kan dog være en god forsikring. En fremtidsfuldmagt træder i kræft, når du ikke længere kan varetage dine egne økonomiske forhold. Det giver dine pårørende mulighed for at repræsentere dig og tage økonomiske og personlige beslutninger for dig, hvis du er blevet syg enten fysisk eller mentalt. Du vælger selv den person eller de personer, der er fuldmægtige, og det er kun de fuldmægtige, der kan bede Familieretshuset om at lade fremtidsfuldmagten træde i kraft. På den måde kan du vælge personer, du stoler på til at varetage dine interesser, hvis du skulle blive ramt af blandt andet demens.

Skriv et svar