Find den bedste massør, der kan fjerne dine spændinger

I Danmark er massage en af de mest udbredte alternative behandlinger. Uanset om du er sund og rask, har gigt eller et andet funktionelt problem eller er fysisk eller psykisk handicappet af en eller anden grund, kan en kompetent professionel massage hjælpe dig.

Der findes flere forskellige former for massage, og blandt dem vil der altid være en eller flere, der passer til dine specifikke behov. Dygtige og erfarne massører vil også sørge for at tilpasse behandlingen til dig, så hverken dine grænser eller din smertetærskel overskrides.

Massage beroliger krop og sjæl

For nogle mennesker kan det i starten virke skræmmende at give sig hen og modtage massage. Det føles måske ikke sikkert at lade en anden røre din krop – men når du har vænnet dig til det og lader dig selv nyde følelsen, vil massøren kunne arbejde med dine muskler, sener og led for at give dig velvære og afslapning

Den øgede blodgennemstrømning hjælper med at fjerne affaldsstoffer effektivt, og alene berøringen af en anden person får kroppen til at frigive endorfiner – hormoner, der får os til at føle os tilfredse og rolige. Samtidig er der videnskabelig dokumentation for, at kortisolniveauet i kroppen falder betydeligt under massage. Kroppen bliver afstresset som følge af dette, hvilket er gavnligt for at få stresssymptomer ud af systemet på regelmæssig basis.

Vælg en dygtig massør, der passer til dig

Det er vigtigt at vælge en massør, der er lydhør over for dine behov og dygtig til at håndtere eventuelle skader eller lidelser, du måtte have, især hvis du har tidligere skader. Et godt bud på en sådan type massør er en såkaldt fysiurgisk massør, som i baggrund af sin uddannelse og kompetence har en omfattende viden om krop og anatomi – og gøre lige det der skal til for at få dig op på dupperne igen.

Skriv et svar