Find ud af hvad det bedste tema til WordPress er her

Skal man lytte til forskellige hjemmesider, så kører over 455 millioner hjemmesider på det populære CMS WordPress. Har du selv en hjemmeside, så er sandsynligheden for at du anvender WordPress også meget stort – og det er der intet galt i. Det er nemt at anvende, og man kan nemt få siden til at se elegant ud ved at vælge et godt tema. Spørgsmålet er så bare, hvad et godt tema er. Der findes jo tusindvis af forskellige temaer til dette CMS.

Elementor: over 5 millioner brugere

Kigger man på markedsandel, så er temaet Elementor en af de helt store spillere på markedet for temaer til WordPress. De har formået at få 5 millioner brugere, og dette giver mange fordele. For det første er det muligt at finde svar på nærmest alle mulige spørgsmål, fordi en anden person har nok været i samme situation før og spurgt online. De har et support forum til netop deres tema, og hvis du er betalende bruger af deres tema, så får du også support af udviklerne.

Elementor er blevet så populært, fordi det kan fås gratis (download Elementor). Derefter kan man vælge at opgradere til den betalte version for at få flere funktioner og bedre support. Det er dog ikke en nødvendigvis, men mange vælger at gøre det alligevel, fordi det er et godt tema. Derudover findes der også en masse plugins lavet specifikt til Elementor, som udvider dette temas funktionalitet.

Divi: næsten 1 million brugere

Er Elementor ikke noget for dig, så er der heldigvis også andre gode alternativer, når det kommer til temaer til WordPress. Et af de bedste alternativer er Divi med deres næsten 1 million brugere (omkring 806.000 hvis vi skal være mere præcise) – og de er alle betalende brugere.

Med Divi får du noget i stil med Elementor, og der findes også en række plugins, der gør, at Divi bliver endnu bedre. Du får premium support med i købet, og så får du også adgang til en række andre plugins og temaer i dit abonnement. En af ulemperne er, at der ikke er en gratis version. De har dog en tilfredshedsgaranti.

Skriv et svar