Fjernbetjent sexlegetøj er det nye

Møde om marketing

Der er som bekendt sket meget siden de gode gamle dage med hestevogn og stearinlys som hoved lyskilde. Dette har givet sig udtryk i en lang række innovative udviklinger, der fuldstændigt grundlæggende har ændret vores verden; og med hensyn til sexlegetøj, så er der her på ingen måde tale om en undtagelse. Sexlegetøj er nemlig rykket ind i en ny tidsalder. Seneste skud på stammen er sexlegetøj, der ovenikøbet er fjernbetjente, og kan tilkobles enten et wifi-netværk, Bluetooth eller endda en app. Med andre ord; fjernbetjent sexlegetøj er fremtiden.

Der er også mulighed for at læse mere på andre sider, som skriver om dette:

Gode tæt på – gode på afstand

Fjernbetjent sexlegetøj kommer i dag i mange forskellige former, der alle har det til fælles, at de kan betjenes på afstand. Hvor stor en afstand der er tale om, afhænger helt og holdent af producenten. Nogle er designet til kortere afstande (perfekt som erotisk supplement i soveværelset), hvorimod andre rækker over store afstande (perfekt til langdistance forhold). Der findes et stort udvalg af dette frække sexlegetøj på markedet i dag, så det er bare med at komme i gang med at finde den helt rigtige til dig og din partner.

De forskellige typer

Overordnet set kan man sige, at fjernbetjent sexlegetøj kommer i fem hovedkategorier:

 

  • Den klassiske fjernbetjening denne type dækker over en helt almindelig fjernbetjening, der kan betjenes over kortere afstande. Denne type fjernbetjening kan fås med ledning til stikkontakten eller som trådløs udgave (hvilket anbefales grundet den større mobilitet). Med hensyn til det sexlegetøj, der kan anvendes sammen med denne type fjernbetjening, så er udvalget rigtigt stort. Fra almindelige vibratorer til både ham og hende, til special vibratorer til stimulering af kvindens g-punkt og mandens penis eller prostata.
  • Fjernbetjening over internettet: denne type fjernbetjent sexlegetøj lader sig styre via internettet, og er perfekt over længere distancer. Dette gør denne mulighed til en helt perfekt løsning til par, der bor langt fra hinanden, men som stadig ønsker at dyrke sex – afstanden til trods. i lighed med den klassiske fjernbetjening, så findes der et lige så stort udvalg af sexlegetøj til internet udgaven. I sidste ende er dette en god måde at tænde hinanden på, inden i rent fysisk mødes; og så er det også hamrende frækt.
  • Fjernbetjening via App: en af de seneste udvikler med hensyn til fjernbetjent sexlegetøj er, at man nu kan styre slagets gang via en praktisk app på mobilen. Det eneste der kræves er en stabil internetforbindelse, og du og din partner kan eksperimentere med de mange funktioner på en af disse apps. Oven i købet findes der en kæmpe mængde sexlegetøj, der er kompatible med brug på en app; så hvad venter i egentlig på?
  • Bluetooth fjernbetjening: en forbindelse via Bluetooth bør selvfølgelig også nævnes her, og er en nem og hurtig måde at fjerbetjene sexlivet over kortere afstande. Prøv f.eks. at introducere dette element i jeres parforhold for at tilføje lidt ekstra krydderi til onsdags samlejet.
  • Sexlegetøj der bæres udenfor med fjernbetjening: et af de helt store hits indenfor sexlegetøj i dag er typen som enten manden eller kvinden bærer, mens de er udendørs (f.eks. på arbejde eller sammen når i er på restaurant). Dette kunne f.eks. være de populære vibrator-trusser, vibrator æg eller enddas en prostata vibrator (til de mere eventyrlystne herrer derude). At bruge denne type fjernbetjent sexlegetøj er ikke bare utroligt pirrende, men fungerer desuden også fantastisk godt til at opnå gode orgasmer. Denne type sexlegetøj tilsluttes typisk via enten internettet eller bluetooth.

 

Skriv et svar