Fordele ved at kunne fransk som forretningsmand

Forretningsmand slapper af i stol

Det er utallige fordele ved at kunne flere sprog i erhvervsverdenen. Det er ikke bare forståelsen af et nyt sprog og at kunne grammatikken.

Det er også forståelsen af en anden kultur og andre normer i det pågældende samfund. I denne sammenhæng er fransk specielt godt at kunne.

Dette er der rigtig mange gode grunde til. Først og fremmest er Frankrig en af de største lande i Europa. Befolkningstallet tæller op mod 67 millioner, men sproget bliver også snakket i mange andre lande rundt om i verden.

Derudover er fransk et meget prestigefyldt sprog. I mange brancher stammer størstedelen af terminologien fra fransk, herunder gastronomi og mode. Her er det essentielt at kunne begå sig på fransk.

Ydermere er franskmændene generelt dårligere til engelsk end folk fra nogle andre europæiske lande. Derfor er det godt at kunne snakke sproget, fordi man derved kunne skabe nogle kontakter, man ikke vil kunne ved bare at snakke engelsk, da mange simpelthen ikke forstår engelsk.

Frankrig gemmer på et kæmpe marked. Lær fransk, og udnyt de mange fordele herved.

Ingen begrænsende sprogbarriere

Hvis man snakker sproget, kan man skabe mange flere kontakter og bedre forhold, da det vil være lettere at komme i kontakt med folk. Der er desuden mange gode steder at lære fransk både på aftenskoler, på rejser og via nettet.

Den moderne udvikling har virkelig sat et skub i tilgængeligheden af sprog, fx nye sider som Duolingo, der er en app og en hjemmeside, hvor man ved hjælp af spil kan lære fransk, så læringsprocessen bliver sjovere.

Denne app kombinerer læring med konkurrenceelementer online, så man også kan spille med sine venner og kollegaer. Den bedste læring foregår ved at snakke med indfødte. Dermed er der ingen bedre måde at lære sproget på end at besøge landet.

I denne sammenhæng er fransk et perfekt sprog at lære, da Frankrig er en af de smukkeste og mest spændende rejsemål. Frankrig har Paris, som emmer af historie og kultur. De har kæmpe skove til at tage på jagt eller vandreferie, nogle af de bedste surfingkyster i verden og et utrolig lækkert køkken.

Hvis man har et ønske om at arbejde med tredjeverdenslande, så er fransk også ideelt at kunne, fordi mange forhenværende franske kolonier, ofte beliggende i Afrika, snakker fransk. Heriblandt Senegal, som er et land i stor fremgang.

Disse lande her stort potentiale som nye handelsmarkeder, og som forretningsmand er det derfor ikke dumt, hvis man har den fordel, at man kan sproget i lokalområdet. Det er i hvert fald ingen ulempe.

 

Skriv et svar