Forkæl dine ansatte til sommer med en grillaften

Gør noget særligt ud af personaleplejen til sommer, ved at invitere dine ansatte til en dejlig grillaften. Året 2020 har i sandhed været et svært år, hvor dine ansatte har måtte trække et ekstra stort læs, har været sendt hjem med lønkompensation eller haft andre udfordringer i forbindelse med COVID-19.

Det er tid til at give dine ansatte en god oplevelse til sommer, hvor i kan samles udenfor. Du kan gøre noget helt særligt ud af det, ved at tilføre grillaftenen et helt særligt element nemlig en røgovn.

Det særlige element til dine ansattes grillaften

Det der gør røgovnen til noget særligt, er at den laver fantastisk røget kød, som har saftig smag og en lækker gyldenbrun farve. Til jeres grillaften vil røgovnen være særligt anvendelig, når det varm ryger maden. Madens saft og kraft holdes inde i kødet, og samtidig får kødet en gyldenbrun farve og lækker røget smag.

Det fungerer på den måde, at du hænger kødet op i røgovnen, tilfører flis i bunden af ovnen, og efterfølgende sættes der ild til flisen. Det er vigtigt at du vælger noget anvendeligt flis, da flis af nåletræer giver kødet en grim harpiks smag. Dine ansatte vil helt sikkert føle sig værdsatte, når de kan sætte tænderne i det lækre røgede kød, sammen med noget tilbehør som eventuelt er tilberedt over den almindelige grill.

Noget andet og vildt lækkert der kan laves i røgovnen er alt godt fra havet såsom laks, sild og makrel. På den måde, kan du nærmest invitere dine ansatte til en oplevelse på lige fod med en tur til Bornholm.

Køb røgovnen

Hvis du køber røgovnen, så har du sikret sommerfesterne i mange år fremefter. Det kan godt betale sig, da det er godt givet ud på den lange bane.

Du kan også med fordel låne eller leje røgovnen ud til andre afdelinger bagefter. Det er en sjov lille finish til den perfekte grillaften for dine ansatte, som i den grad har knoklet i 2020. 

Gør noget særligt ud af den grillaften

Udover røgovnen kan du gøre noget særligt ud af den grillaften, du holder for dine ansatte, ved at dække flot op i haven. I haven kan du pynte op med fest lys f.eks. med forskellige farver, så det giver en festlig og hyggelig stemning sidst på aftenen.

Du kan tilføre ekstra sjov og ballade, ved at lave forskellige alkoholiske bowler, som du stiller ud på bordene. På den måde indbydes der til fest, hygge og gode øjeblikke sammen. Dine ansatte vil helt sikkert værdsætte det, og de vil få nogle gode minder, som de kan tale sammen om i lang tid bagefter.

Det er værd at tage med, for dine ansattes generelle trivsel kan højnes ved, at dine ansatte kender hinanden godt. Jo mere kendskab dine ansatte har til hinanden, jo større vil deres tilbøjelighed være til at se gennem fingre med de fejl andre kommer til at begå i farten. Faktisk vil der være en større tendens til, at dine ansatte griner af hinandens fejl i stedet, hvis de har et godt kendskab til hinanden.

Skriv et svar