Forsikringer er din økonomiske sikkerhed – læs her om de vigtige forsikringer

Regnemaskine

Det kan lyde mærkeligt, at dine forsikringer er en del af det økonomiske sikkerhedsnet, når du hver måned betaler ind til dem. Det kunne nærmest virke som om, at det foregik den anden vej rundt, og at det var en ulempe for økonomien.

Dette er dog langt fra tilfældet, fordi skulle uheldet være ude på den ene eller anden måde, kan du få dækket alle omkostningerne fra din forsikring. Det kan sommetider være utrolig høje beløb, du ikke ville være i nærheden af at kunne klare på egen hånd. I denne artikel ser vi nærmer på nogle forsikringer, der er oplagte til dig, så du ikke lider økonomisk, hvis et uheld skulle finde sted.

En Indboforsikring

Dette er en forsikring af dine ting, og det er måske en af de vigtigste, hvis du har noget af værdi. Med en indboforsikring er du sikret, hvis der skulle ske et indbrud, opstå brand eller komme et skybrud, som skader dine ting i hjemmet, eller de bliver taget. Derudover vil pludselige skader på blandt andet din elektronik også være dækket.

Du tænker måske, at det ikke sker for dig, men skulle det ske, at der blev begået indbrud, kan du hurtigt have skader og stjålne ting for langt over 100.000 kr., og det er altså et markant større beløb end de få hundrede kroner, du betaler hver måned. Betaler du ikke ind, vil du selv stå med omkostningerne, men er du medlem hos et forsikringsselskab, får du alt dækket.

Forsikring til dine køretøj

Uanset hvilket køretøj du har, er det nødvendigt, at du har en forsikring, der dækker den situation, hvor du gør skade på andre mennesker eller andres ting. Det gælder både for bil, knallert, scooter, traktor osv. Her på siden kan du finde en knallertforsikring, en ansvarsforsikring til bilen, campingvognen mm. Du kan finde det hele, og er du ikke dækket ind, så gør det i dag.

Ulykkesforsikringen

Skulle du komme ud for en ulykke, der vil give dig varige mén resten af livet, skal du altså kompenseres fra et forsikringsselskab, da det kan blive helt utrolig dyrt, hvis du selv skal stå for medicin, tabt arbejdsfortjeneste og alt andet, der hører med. Er du forsikret, vil du få udbetalt det beløb, der gør, at du kan opretholde din levestandard, og du ender ikke med at gå på kompromis med din livskvalitet eller din families tilværelse.

Det kan være træls at betale penge til en forsikring, men det er et økonomiske sikkerhedsnet, du ikke må vælge fra.

Skriv et svar