Gaveideer til konfirmanden, fx. en sovesofa

At finde gaver kan være svært, og at finde gaver til store begivenheder kan værre endnu sværere. Det er ligegyldigt, om det er gaver til en rund fødselsdag, til et bryllup eller til noget andet – for svært kan det være.

Især konfirmationsgaverne kan være vanskelige at finde, da personen som skal have gaven, står i et medium mellem at være barn og voksen, og det derfor kan føles ekstra besværligt at skulle give en gave.

Det behøver dog slet ikke være så besværligt, det gælder blot om at finde en guide, nogle råd eller blot nogle gaveidéer, som kan hjælpe dig på vej. Sidstnævnte kan du finde herunder, hvor du kan læse om både de større gaver og de mindre gaver.

De større gaver

Hvis du er forælder, bedsteforældre, søster, bror, tæt onkel eller tante eller lignende, har du måske lyst til at give en stor gave, som der i Danmark er tradition for, hvis pengene rækker til det. Og selvom udvalget i bund og grund er stort, kan det stadig være svært at hitte på noget. Derfor får du her nogle eksempler.

Du kan eksempelvis give penge. Det lyder kedeligt, men enhver konfirmand vil helt sikkert sætte pris på det. Du kan også give store elektroniske ting som en mobil, en computer, et kamera eller noget i samme stil. Husk dog at snakke med forældrene om det først, hvis du køber en stor gave, og det ikke er dit barn.

Du kan også give en oplevelse eller en rejse, hvor det bare er jer to, der skal afsted. Hvis du er tæt med konfirmanden, vil det helt sikkert falde i god jord.

En god gave kan også være noget til konfirmanden skal flytte hjemmefra. Det lyder måske voldsomt, men sådanne gaver kan være utrolig dejlige for konfirmanden, når han eller hun bliver 18 år eller deromkring og pludselig skal købe ting til en ny lejlighed samtidig med betaling af indskud. Eksempelvis kan det være en sofa eller en sovesofa. Det er en god og personlig gave, der fortæller noget om, at du tænker på konfirmandens fremtid. Hvis du ønsker at vide mere, kan du kigge på sovesofaer fra Innovation Living.

Skriv et svar