Gavekurve, vingaver, bobler til jubilæumsfesten!

Skal der være fest? Måske en 40 års fødselsdag? Så har vi hos Gludvin vingaven til fødselaren. Vi pakker endda flot ind. Sådan du kan medbringe en fin og betænksom gave til ham eller hende. Uanset hvilken gavekurv du vælger er kvaliteten høj – du finder altid lidt ekstra, lidt sød lakrids, chokolade, eller noget andet spændende. Vælg mellem Hvidvin, Rødvin, specialøl, champagne, rom og gin.

Hvert år laver vi tusindevis af gavekurve,til fødselsdage, jubilæum, bryllup og mange andre fester.

Smukke og lækre gavekurve, er altid klar i butikken til afhentning hvis du er sent ude. Og kan afhentes i alle vores butikker. Men du kan også købe vores gavekurve online. Det er op til dig. Vi pakker din gave godt ind, så der ikke sker noget med gaven inden den når frem til modtager.

Vis din taknemmelighed med en flot gavekurv. En gavekurv er et nemt og elegant ”Tak”. Det er perfekt til medarbejderen der har jubilæum, veninden der har fortjent et ekstra klap på skulderen, morsdag, farsdag og meget meget mere.

I vores gavekurve finder du alt fra rødvin, hvidvin, rom, gin/tonic, wiskey mm. Alle gavekurve er sammensat med lidt ekstra sødt, der passer til vinen. Fx et styk chokolade, lakrids, et par champagneglas, et romglas, en coctailshaker, chips eller øl.

Er du erhvervsdrivende og ønsker at få en pris på firmajulegaver til dine ansatte, skal du blot tage kontakt til os. Vi hjælper med at finde en gavekasse der matcher dine ønsker og holder sig indenfor dit budget. Du kan vælge imellem alle vores mange gavekasser, med 2,6, eller 12 flasker vin. 1 flaske rom, gin, wiskey. Eller Champagne, Rosé. I alle gavekasser ligger vi noget sødt ved og vi pakker selvfølgelig flot ind. En perfekt firmajulegave, til dine ansatte, for mange års tro tjeneste, engagement, eller bare månedens medarbjeder. 

Skriv et svar