Brug for advokat

På et eller andet tidspunkt i dit liv vil du uundgåeligt føle, at du har brug for bistand fra en advokat. Det kan være i overraskende mange sammenhænge, du vil få brug for det. Alt lige fra et køb af en ejendom til sager om familieret. Fx i forbindelse med arv efter et kært menneske. Det kan hænde, at du kommer ud for en ulykke og vil få brug for en erstatningsadvokat. Vi har alle hørt om svære skilsmisser, hvor sager om forældremyndigheden trækker ud.

Hav en god advokat parat

Uanset hvad, så er det godt at have en god advokat, som kan bistå dig i svære situationer.

Selv fik jeg hurtigt brug for at finde gode advokater i Esbjerg. Jeg var lige flyttet dertil i kraft af et nyt job og skulle købe et hus der. Jeg fandt én, som var supereffektiv, og som hurtigt fik alle papirerne i orden. Det gik hurtigt, og med advokatens hjælp smertefrit.

Lige indtil jeg fandt ud af, at der var problemer med naboen. Det var en forfærdelig oplevelse. Meget hurtigt, efter at jeg var flyttet ind, blev jeg uvenner med min nabo. Han beskyldte mig for at have ødelagt hegnet i skellet. Det var nu faldet sammen, inden jeg købte huset, og jeg fik et afslag i prisen, fordi jeg påpegede det overfor den daværende ejer.

Hvad siger naboen?

Jeg forsøgte først at tale med naboen om, at vi måtte dele udgiften til hegnet, som skulle repareres. Men det nægtede han. Jeg ringede til min advokat i Esbjerg, da jeg forstod, at jeg havde et problem. Han fortalte, at han ikke er ekspert i naboret, men ville henvise mig til én kollega. Ok, bare jeg kunne få noget hjælp til at få løst problemet, så ville det være fint, hvis han kunne hjælpe mig.

Jeg ringede den anden advokat op. Han spurgte efter adressen. Da jeg fortalte ham den, udbrød han, at ja, den sag kendte han godt. Den tidligere ejer af huset, jeg havde købt, havde også haft fat i ham. Han havde sat hegnssynet på sagen, som faktisk havde besluttet, at begge grundejere skulle dele udgiften til et nyt skelshegn. Beslutningen var taget for 2 år siden, men der var åbenbart ikke sket noget i sagen. Han ville gerne forsøge at hjælpe mig.

Da jeg fortalte naboen, at min advokat havde rådet mig til at betale for det nye hegn og derefter kræve 50% af beløbet af ham, blev han arrig. Det kunne ikke være meningen, at han skulle betale. Han havde betalt for det hegnet, da det oprindeligt blev sat op. Jeg fortalte ham, at det ikke var blevet vedligeholdt, og derfor skulle repareres. Han ville overhovedet ikke høre på mig.

Jensen Advokatfirma

Jeg rådførte mig med min advokat fra Jensen Advokatfirma. Han foreslog, at jeg reparerede den sammenfaldne del af hegnet for egen regning. (Det drejede sig om et stykke på ca. 7 meter) og derefter tilkaldte hegnssynet igen.

Jeg brugte en weekend på at reparere hegnet. Tilkaldte hegnssynet, som gav mig ret i, at hele hegnet skal laves om. Det er nemlig ikke højt nok.

Skriv et svar