Gode ideer til barnedåbsgaver der glæder

find de gode ideer til barnedåbsgaver

Kender du en god veninde eller familiemedlem der har fået et lille ny guldfund, så skal du med garanti finde den perfekte navngivnings eller dåbsgave også.

Find de gode ideer til barnedåbsgaver der glæder her, hvor du får inspiration til at finde de gode ting, som bare giver det ekstra. Det kan være gaven som drengen eller pigen kan bruge i tiden fremover, eller måske den gode gave som forældrene får glæde af.

Hvad end type gave du leder efter, så skal det være gaven i den gode kvalitet, og det er netop hvad du er i stand til at finde inspiration til her.

Barnedåbsgave der glæder både piger og drenge

En ting som godt nok ikke vil kunne bruges lige det med samme efter barnedåben, kan være en sjov og meget populær ting som gåbil.

Alle børn elsker at lege med denne, og selvom der nok lige går et par måneder, så vil barnet med garanti begynde at bruge gåbilen som kravle legetøj, også selvom den står til pynt som udgangspunkt.

Det er en fed og god gave der er holdbar i lang tid fremover. Og legetøj der holder mere end et par måneder, er altid en super god gaveide til barnedåb.

En anden type kan være den røde gåvogn med legetøj, der vil give barnet endnu mere meget glæde, og samtidig være et godt værktøj for motorikken, for gåbil er perfekt som det pædagogiske legetøj til at lære at gå.

Dåbsgaven til pigen

En populær, sjov og god gave specifikt til piger, kan være noget indenfor dukke legetøjet. Efter barnedåben vil der ikke gå lang tid, før den lille pige begynder at fatte interesser for det med dukker/bamser, og indtil det sker, vil det også være god pynt til hendes værelse.

En dukke er den holdbare gaveide, for hun vil elske at lege med f.eks. en Newborn også når hun bliver 3 år, og der findes samtidig et hav af forskelligt udstyr til dukken indenfor senge, badekar, tøj og meget andet.

Gaven specifikt til drenge

Til drenge kan man også finde mange fede og langtidsholdbare ting inden for legetøj.

Biler er jo altid et hit, og der findes mange ting i træ.

Brio tog er en anden ting som er særdeles holdbar gennem mange år, og er noget som med garanti vil fange hans opmærksomhed i mange år fremefter. Og du kan faktisk blive ved med at bygge på med Brio.

Gaven der kan bruges med det samme

Legetøj som barnet kan bruge lige med det samme, er det store udvalg inden for hæklede dyr, badedyr og de forskellige uroer fra f.eks. Smallstuff.

Disse ting er dog ikke så langtidsholdbare, men er dog sjovt for den lille med det samme, og udvalget til babyer er jo kæmpe stort.

Giv det sjove men irriterende legetøj

Børn vil elske legetøj der larmer, og forældre vil syntes det er godt den lille får noget sjovt at lege med, men de vil dog samtidig hade det, for de skal høre på den konstante larm der kommer fra musik instrumenter og andet.

Børn elsker dog legetøjet, og hvilket nybagte forældre skal ikke irriteres lidt med dette legetøj, for det er jo trods alt noget, som de fleste af os har givet andre i gave, så det kan være en velfortjent payback gave.

Gaveideerne til forældrene

Hvis barnet har fået rigeligt med legetøj, og man kan jo argumenterer for, hvor meget legetøj en baby har brug for, kan du give en praktisk og sød gave som forældrene kan bruge indenfor dit budget til dåbsgave.

Alle forældre skal købe et hav af ting til barnet inden for tøj og udstyr, og du kunne hjælpe rent økonomisk med at give noget indenfor dette.

Skriv et svar