Guide: sådan skaber du skygge på terrassen

Det danske sommervejr viser sig lige nu fra sin bedste side. Solen er fremme til langt ud på aftenen, og mange bruger derfor mange timer på deres terrasse. Er du en af dem, der elsker at suge solen til dig på terrassen, ved du med sikkerhed allerede, hvor ubehageligt det kan være, konstant at få sollyset i øjnene. Du kan løse dette problem på flere forskellige måder – blandt andet ved at skabe skygge på din terrasse! Læs med herunder, hvor du får en guide til, hvordan du kan skabe skygge på terrassen.

Opsæt en markise

En af måderne hvorpå du kan skabe skygge på din terrasse, er ved at opsætte en smart markise. Markiser er med til at afskærme et bestemt område på din terrasse, så du kan sidde i fred for solen, men samtidig mærke solens varme stråler. Derudover er en markise med til at få din bolig til virke større, da det afskærmede område kan bruges som et ekstra uderum. En af fordelene ved en markise er desuden, at den let kan rulles ud og ind. På denne måde kan du hurtigt fjerne markisen, når du igen ønsker at sidde direkte i solens varme stråler.

Invester i en god parasol

En af de mest populære skyggeløsninger til terrassen er en parasol. En parasol er ofte en billig løsning, der kan købes mange forskellige steder på markedet. Parasollen kan, ligesom markisen, foldes ind og ud, og fjernes, når behovet for dette opstår. Størrelsen på din parasol afhænger af, hvor stor din terrasse er, og hvor stort du ønsker, dit skyggeområde på terrassen skal være. Prisen på din parasol afhænger derfor også af, hvilken størrelse parasol, du vælger. Prisen på parasollen afhænger derudover også af, hvilken kvalitet, du ønsker din parasol skal have. Der er et stort udvalg af parasoller på markedet, og det er derfor bare at finde den, der passer beds til din terrasse og dine behov!

Den naturlige skygge

Ønsker du en naturlige skygge på din terrasse, kan du vælge at opsætte et træ ved siden af din terrasse. Ja, du læste rigtigt! Du kan sagtens bruge naturlige ressourcer til at skabe et skyggeområde på din terrasse. Har du allerede et stort og flot træ i haven, der giver en masse naturlig skygge, kan du vælge at lægge din terrasse under dette eller ved siden af dette. Du kan dog også vælge at opsætte et træ i nærheden af din terrasse.

Skriv et svar