Gulve og gulvfirmaer

Det er bestemt ikke alle håndværkere, der fortjener stjernestatus! Det er nok noget, de fleste kan være enige i. Mange oplever desværre, at de ikke kommer til tiden, at de fakturerer mere end aftalt og den slags. Og desværre også nogle gange at kvaliteten bare ikke er god nok.

Roskilde eller Amager

Jeg har desværre ikke glæden af trægulve i min bolig, men jeg har henholdsvis en nær ven i Roskilde og en bror på amager, der har trægulve. Den ene bor i lejlighed ude på Amager, og den anden bor i et ældre og helt ualmindeligt lækkert hus i udkanten af Roskilde.

Begge har de haft nogle kedelige oplevelser med firmaer, der tilbyder gulvafslibning – så da det var tid igen for renovering af deres gulve, var de noget lunkne ved at skulle i gang med det.

Alle deres bekymringer blev gjort til skamme, da de indledte en kontakt med firmaet Gulvkanonen, som i den grad vidste, hvad de havde med at gøre!

Roskilde først

Min gamle ven i Roskilde havde den kedelige oplevelse at få regnvand ind i stuen grundet et eller andet ret spooky problem med nogle tagrender. Uanset hvad: Hans ellers så smukke trægulv bølgede op og ned, og han var selv overbevist om, at han skulle have et nyt gulv.

Det behøvede han så ikke, skulle det vise sig. Stefan fra Gulvkanonen kom ud og så på det, og han erklærede, at en gulvafhøvling kunne gøre det. Og det kunne det! Efter afhøvlingen fik min ven gulvet ludbehandlet også, og det ser faktisk bedre ud i dag, end det nogensinde har gjort.

Du kan se en del mere om mulighederne i Roskilde her.

En slibning på Amager

Brormand entrerede med samme firma – de kører faktisk over hele Sjælland og har vist også en afdeling på Fyn.

Uanset det: De kom en tidlig morgen, foretog hele afslibningen af hans trægulve og fik dem oliebehandlet på én og samme dag!

Det er så ved at være 2 år siden nu, og gulvet ser ud i dag, som det gjorde 2 timer efter, de var gået. Det er sgu godt arbejde!

Skal du have gulvafslibning på Amager, er de altså værd at tage fat i!

Til slut vil jeg da lige dele en video med Stefan, jeg har fundet på YouTube:

 

 

Skriv et svar