Her er et par klare fordele ved at hoppe på fitness trampolin

Fitness trampolin

Fitness trampoliner er i dag rigtig populære, og det er der faktisk gode grunde til. Mange undersøgelser viser nemlig, at du med en fitness trampolin vil være i stand til at forbrænde langt flere kalorier end ved f.eks. at løbe.

Desuden er det sjovt at bruge denne, og du vil stort set aldrig tabe pusten når du hopper på den. Der følger desuden andre fordele med, når du skifter fra løbebåndet til en fitness trampolin. Få mere information her, hvis du efter endt læsning skulle have fået blod på tanden.

Renser din krop

Når du bruger en fitness trampolin, så hjælper du samtidigt også din krop med at komme af med en masse affaldsstoffer.

At hoppe på en trampolin er desuden en unik måde at træne på, idet du faktisk vil være vægtløs, mens du befinder dig i luften; og tro det eller ej; dette er faktisk noget der er godt for dit lymfesystem, der netop har til opgave at rense din krop.

Forbedrer dit immunsystem

Når du hopper på en fitness trampolin, så vil dit lymfesystem dermed forbedres, og du vil automatisk også få et bedre immunsystem som resultat. Din lymfe er nemlig særdeles vigtig, når det kommer til at bekæmpe visse bakterier, virusser og infektioner.

Når du hopper på en fitness trampolin, så vil dine lymfer nemlig åbne og lukke sig på samme tid, hvilket får dem til at virke langt mere effektivt. Dette betyder større adskillelse af skadelige affaldsstoffer, bedre immunforsvar og oven i købet en langsommere aldringsproces.

Reducerer appelsinhud

Når du bruger en fitness trampolin, så hjælper du også din skjoldbruskkirtel til bedre at rense sig selv og lymferne for overskydende fedt; og dette har den fremragende sideeffekt, at du samtidigt slipper af med den genstridige appelsinhud.

Øger iltcirkulation, der fører til øget celleenergi

Når du bruger en fitness trampolin, så forøges ilttilførslen til dine celler desuden også. Faktisk forøges denne så meget, at selv jogging på ingen måde kan være med.

Mindre belastning på ben og fødder

Mange konditionsbaserede træningsformer kommer desværre med den bagdel, at de udsætter dine knogler og led for en temmelig stor belastning – og især dine ben og fødder.

Ved at anvende en fitness trampolin, så udsætter du nemlig dine ben, led og fødder for en langt mindre belastning; og dette er noget som din krop vil takke dig for i det lange løb. Desuden træner du faktisk hele kroppen, når du bruger en denne.

Mindre kropsfedt

En fitness trampolin giver dig alround fitness, hvor du træner mange muskelgrupper.

Faktisk træner du dine ben, lår, hofter, mave og arme, samtidigt med at du forbedrer din krops smidighed. Og det bedste ved det hele; du smider langt mere kropsfedt end med langt de fleste andre træningsmetoder.

Skriv et svar