HMS Danmark

Lige såvel som stjernerne derude i det uendelige univers er meget forskellige – sådan er det også med virksomheder. Og vel at mærke virksomheder i samme branche. Det er nogle gange temmelig imponerende, hvor store forskelle der er på kvalitet og serviceniveau i én og samme branche. Og i denne artikel ser vi på en jysk virksomhed, der via service, kontinuitet og ordholdenhed har formået at tage en meget stor bid af markedet.

HMS Opbevaring og Flytning

Hobro er stedet, hvor fra en virksomhed, der har bredt sig over store dele af Jylland, ledes. Og når jeg skriver det meste af Jylland, handler det om udbredelse i relation til befolkningstal.

Med de såkaldte Storage Centre fordelt i disse byer, tilbyder HMS nemlig både private og erhvervslivet adgang til opbevaring 24/7/365:

Nu er der jo mange, der tilbyder disse udlejningsrum, som kan benyttes til ekstra opbevaring – så hvad er det præcist, der har gjort HMS til en så stor succes?

Priser, service, adgang og hjælp

Det er klart, at priserne altid spiller en rolle, når kunder skal vælge en løsning på et opbevaringsproblem. Er der 2 forskellige tilbud med samme kvalitet, er det jo sund fornuft at vælge det billigste. Men der er bare sjældent tale om absolut samme kvalitet.

For eksempel har HMS en service, der gør det muligt at tilgå sit depotrum døgnet rundt – året rundt. Fuldstændigt som var det ens egen garage eller skur i haven.

Sikkerheden i form af tyverisikring er også på plads – ligesom der er mulighed for en række services oven i hatten.For eksempel har firmaet jævnligt kampagner, der giver for eksempel mulighed for gratis opmagasinering ved flytning, når det er HMS, der står for flytningen. Og ja – det er faktisk også et flyttefirma: https://hmsdanmark.dk/hjaelp-til-flytning

Faktisk klarer HMS Danmark også erhvervsflytninger og internationale flytninger, hvis det er behovet.

Jysk fornuft og aftaler

Vi vurderer, at det er den bundsolide jyske tilgang til kunder, der er en af de væsentligste årsager til den store succes, HMS Danmark har opnået. Du ved: Den der lidt stille tilgang, hvor et ord er et ord og en aftale er noget, der tages dybt alvorligt.

Hvis du har lyst at vide mere om denne lille stjerne i Hobro: https://hmsdanmark.dk/

Skriv et svar