Hvad er Kohl Air Seat

Kohl Air Seat er et ergonomisk sæde udviklet og patenteret af Kohl til deres kontorstole. Det er 2 luftpuder i sædet som fører til mikrobevægelser i kroppen i løbet af dagen. Disse mikro bevægelser er noget som man ikke bemærker, de sker diskret og reducere risikoen for skader. Man kan justere på følsomheden af luftpuderne ved at ændre på lufttrykket via en knap.   Den største risiko for skade er nemlig at man sidder stiv. Kohls kontorstole er helt med i fronten indenfor ergonomi og kan noget som andre kontorstole ikke kan. Hvor man typisk får et sæde med fyld i. Kohl Air Seat fås i deres modeller Tempeo, Anteo og Selleo. 

Prostole forhandler Kohl Air Seat

I danmark forhandler Prostole disse kontorstole, de har et bredt udvalg af kontorstole fra Kohl. De har modellerne Tempeo, Anteo og Selleo. Tempeo er en helt ny udviklet stol. Du kan finde stolene via dette link, https://prostole.dk/brand/kohl-kontorstole-og-konferencestole/. Man kan tage forbi deres Showroom som er beliggende i Smedeholm 13 B 2730 Herlev og prøve disse kontorstole. På deres Youtube kanal kan du se hvordan Kohl Air Seat virker. Deres udvalg er lidt anderledes end de andre kontorstole forhandlere på markedet, som ikke har kontorstole med sådan et sæde. Vil man prøve noget helt nyt ergonomisk, så er Kohls kontorstole helt klart et bud. 

 

Hvem er Kohl

Kohl er et tysk firma som producere kontorstole og konferencestole. De har gjort disse to produkter til deres specialier, som også ses ved den udvikling de har opnået inden for dette område. Kohl er ikke så kendt i Danmark som andre kontorstol producenter fra Tyskland som Interstuhl og Dauphin. Deres kontorstole skiller sig ud via deres unikke luftpuder i sædet. Udover det har deres kontorstole mange justeringsfunktioner og godt sædevip. Disse er kontorstole som er beregnet til erhverv af høj kvalitet.  

Skriv et svar