Hvordan får du flere penge mellem hænderne?

Har du noget du skal spare op til? Hvis du bruger dine penge rigtigt, er det også nemmere at lægge nogen til side. Tænker du over hvad du betaler hver måned? Måske kan du også spare noget på dine faste udgifter.

Tjek dine forsikringer igennem. Find ud af om du kan skære ned på TV, internet og mobil. På et tidspunkt kommer du så til dit A-kassekontingent. Måske er der også penge at spare der, men er det en god ide? Hvad skal du være opmærksom på når du vælger en a-kasse?

Kan det betale sig at spare penge på a-kassen?

Hvis du vælger en anden a-kasse, vil du stadig få det samme i dagpenge hvis du bliver ledig. Dagpengene ændrer sig aldrig i forhold til den organisation du er i. Det er en sats som politikerne har fastsat. Der hvor der kan være en forskel mellem a-kasserne er hvilke services de yder.

De kan også have forskellige tilbud der passer mere eller mindre til dig. Det er selvfølgelig også dyrere hvis du både er i A-kasse og fagforening. Nogle af a-kasserne ydelser kan være, hjælp til CV, juridisk vejledning og forskellige kurser og netværk. Derfor er det også vigtigt du sætter dig ind i hvilke services de forskellige a-kasser har.

Det vil tit give et billede af hvorfor prisniveauet er som det er. Skal du vælge den billigste a-kasse? Når du vælger en A-kasse, bør du derfor se på hvad dine behov er. Hvis du kun har brug for at sikre du modtager dagpenge hvis du bliver ledig så vælg den billigste. Det vil være nok for nogle. Hvis du til gengæld har ønsker om ekstra hjælp og kurser, må du se på hvad de enkelte a-kasser kan tilbyde.

Lån nemt flere penge

Det er ikke sikkert du kan nå at spare nok penge op til det som du drømmer om. Det er dog ingen hindring for at udleve drømmen. Mulighederne for at låne med SMS er gode. Med et sms-lån kan du få et hurtigt lån som kan dække de udgifter du måtte stå med. Det er en enkel måde at låne på og du behøver ikke gå ned i banken. Først vælger du dit lånebeløb.

Efterfølgende indtaster du så dine personlige oplysninger. Bagefter kan du så sende en ansøgning. Ansøgning gennemgås af låneudbyderen og du kreditvurderes. Det sikres at du opfylder de krav der stilles fra deres side. Hvis ansøgningen godkendes, modtager du et lånetilbud.

Dette tilbud er gældende før du har godkendt det, og du vælger selv om du vil takke ja eller nej til det. Hvis du underskriver aftalen, overføres pengene til bankkontoen. Det kan tage alt fra nogle minutter op til et par dage alt efter låneudbyderens service.

Skriv et svar