Hvordan fejrer man jul i Kina

I Kina fejres julen ikke i samme omfang som i de vestlige lande. Den bliver dog mere og mere populær hvert år, især blandt unge mennesker.

 

Hvis du er interesseret i at fejre jul i Kina, er der et par ting, du bør huske på. For det første falder julen den 25. december i Kina, hvilket er den samme dag, som vinterferien begynder for de fleste skoler. Det betyder, at mange mennesker vil være på rejse i denne periode, så hvis du planlægger at fejre julen med familie eller venner, skal du sørge for at lægge dine planer i god tid.

 

For det andet varierer juledekorationer og madvarer en del på grund af forskellen i klimaet mellem Kina og vestlige lande. For eksempel i stedet for stedsegrønne træer og kristtorn, kunstige træer og bambus bruges ofte som dekoration. Og i stedet for kalkun eller skinke spiser kineserne typisk kylling eller and juleaften.

 

Endelig er julen i Kina ikke nødvendigvis en religiøs højtid. Mens nogle mennesker fejrer den som sådan, er det for mange andre blot en tid til at nyde samværet med familie og venner. Uanset hvad din grund til at fejre jul i Kina er, håber vi, at du får en vidunderlig tid!

 

***

 

Hvis du er interesseret i at fejre jul i Kina, er der nogle få ting, du skal huske på. For det første falder julen den 25. december i Kina, hvilket er den samme dag, som vinterferien begynder for de fleste skoler. Det betyder, at mange mennesker vil rejse i denne periode, så hvis du planlægger at fejre jul med familie eller venner, skal du sørge for at lægge dine planer i god tid.

 

For det andet er juledekorationer og madvarer

 

Endelig er det vigtigt at huske, at det ikke er alle i Kina, der fejrer jul. Faktisk er mange mennesker ikke engang klar over, at der er en højtid. Så hvis du planlægger at fejre jul i Kina, skal du være forberedt på nogle overraskede blikke fra dine omgivelser!

Skriv et svar