Hvordan ser det ud med kryptovalutaer lige nu?

Hvis du ikke har levet under en sten i 2021, så har du nok bemærket, at alle folk snakker om kryptovalutaer lige nu. Det er et meget omtalt emne, fordi der har været meget store stigninger. Dette har medført, at mange har solgt ud af deres positioner. Vi så nogle relativt store kursfald i løbet af de seneste par uger, men det ser ud til, at kursen på bitcoin og de andre kryptovalutaer er på vej op lige nu.

Du kan nå at købe bitcoin i 2021 endnu

Har du overskydende feriepenge liggende, eller har du blot for mange penge stående på kontoen og betaler dermed negative renter, så kunne det være en idé at købe bitcoin for disse penge. Klik her for at læse, hvordan du køber bitcoin. Dette er selvfølgelig kun, hvis du mener, at kursen kommer til at stige, og er villig til potentielt at miste dine penge. Det er nemlig ikke en leg at investere i kryptovalutaer.

Der er kommet flere ydelser til folk med kryptovalutaer

Tidligere var det “kedeligt” at have kryptovaluta, men i dag ser det helt anderledes ud. Der er mange ting, man kan. I løbet af 2021 er det blevet meget populært at låne sine bitcoins ud, hvis man ønsker at holde på dem i lang tid. Det svarer egentlig til at have penge stående på en konto et sted, og så får man renter af dem. Har du andre valutaer end bitcoin stående, så kan du få renter på op til 20 procent om året. Det er mange gange højere end hvad du kan få i normale banker i Danmark i hvert fald.

Der forventes, at denne trend kommer til at fortsætte i 2022, men man kan selvfølgelig ikke sige noget med sikkerhed. Hvad vi kan sige med sikkerhed er dog, at du altid skal bruge din sunde fornuft – uanset om du investerer i aktier, krypto eller noget helt tredje.

Skriv et svar