Indhent malertilbud online og spar penge

Støt en lokal fynsk maler

Her på Fyn er der mange dygtige malere, og her tænker jeg ikke på kunstmalere, men på håndværkerne der maler huse og vægge dag og og dag ind. De er dog ligesom så mange andre ramt af corona-epidemien, der har gjort deres hverdag og kundegrundlag mere uforudsigeligt. Men oven i det er de ramt af den generelle fordom omkring malerarbejde, at det kan man da bare selv gøre. Hvis I står foran at skulle renovere eller lignende, og derfor gerne skulle slutte af med en god gang maling, ja så anbefaler jeg i denne tekst at du vælger at støtte en af de lokale fynske fagfolk. Læs med her.

Fynsk sammenhold

Fyn er ikke en stor ø, selvom man nogle gange kan føle det, og det er den jo også sammenlignet med småøerne rundt om i farvandet. Men den er nu engang ikke særligt stor, og derfor kan det vi gør mærkes i vores nærmiljø, og det gælder lige fra om vi er søde og rare ved hinanden helt overordnet, og til hvor vi vælger at lægge vores penge. Når vi beslutter os for selv at male, så går vi et smut ned til byggemarkedet og køber noget maling, sikkert hvid. Men hvilken skal vi vælge? Mange vælger at købe den billigste, men ender så med at skulle male i tre lag, fordi den dækker så dårligt. Andre tager den dyreste for at undgå dette, og kommer måske til at købe dyrere end de havde behøvet. Det er også et spørgsmål om hvad man skal dække, og hvilken daglig brug det skal holde til. 

Lokalt håndværk

Der er altså flere ting der kan gå galt allerede inden man har dyppet den første pensel. Men det er her det virkelig bliver let at komme på afveje. Selvom vi ved vi godt selv kan male, så ved vi jo også godt at vi ikke gør det særlig godt, og at det egentlig også er ret surt at gøre, når man nu endelig selv har fri. Derfor er der simpelthen kun gode grunde til at lægge penslen fra dig, og ringe til en lokal fagmand i stedet for, og helst inden du får købt den maling der i byggemarkedet. Så sikrer du dig at dine penge de går direkte ind i lokalmiljøet, og ikke bare til det store byggemarked, samtidig får du et flot resultat og mere fritid på hænderne.

Tre malertilbud

I vores internettid er det rigtig nemt at få indhentet tilbud. Du behøver ikke ringe rundt, men kan gå ind på en hjemmeside, eksempelvis maler-oversigt.dk, og bede om at få sendt tilbud fra lokale malere på dit projekt. Så får du kort tid derefter tilbud fra op til tre malere fra Fyn. Det kan ikke blive meget nemmere, og så er du altså med til at støtte det lokale miljø af uafhængige håndværkere. Det er så absolut de penge værd som det koster, og med de tre tilbud er du sikker på at den pris du ender med er rimelig.

Skriv et svar