Indret jeres virksomhedslager funktionelt

Virksomhedslager

Det lønner sig ofte at gøre sig umage i livet – også med de små ting. Og har du et lager i forbindelse med din virksomhed, er det altså ikke et sted, hvor du skal gå på kompromis med dine principper.

Indret dit lager godt, så du kan finde det store overblik over tingene. Gør det ved brug af nogle gode og robuste møbler og lagerreoler, der passer til formålet. Når du får et funktionelt lager, glider tingene meget bedre i din virksomhed – i hvert fald hvis dit lager spiller en central rolle for din virksomheds drift.

Du sparer meget tid, når du ved, hvor tingene er

Et af de største formål, der er med at have et lager, er at opbevare en masse ting. Men opbevar dem ryddeligt, så du hurtigt kan gå ud og finde lige præcis den genstand, du står og mangler, lige når du mangler den.

Selvom du nok ikke sådan lige kan mærke det i det daglige, kan det sagtens tage lang tid at finde ting på et lager, hvis du ikke ved præcist, hvor hver enkelt ting er. Måske går der kun fem eller ti minutter hver eneste gang, du smutter ud på lageret, men tænk bare på, hvor meget tid det bliver i akkumuleret form, hvis du mister fem minutters effektiv arbejdstid rigtig mange gange i løbet af en dag.

Med den rigtige indretning kan andre nemmere tage over for dit arbejde

I mange virksomheder er der en eller et par personer, der kender lageret bedre end alle andre i virksomheden. Af samme grund er det ofte de samme personer, der sendes afsted gang på gang, når man lige står og mangler noget fra lageret.

Men overvej så bare, hvordan det går den dag, hvor lagermedarbejderen eller den medarbejder, der kender lageret bedst, bliver syg eller har fundet andet arbejde og derfor sagt op.

Sørg for at have fokus på at have en god, struktureret og ryddelig tilgang til at have jeres lager. Måske er der ikke mange, der kommer derud, men det betyder altså ikke, at det kan være et sted, hvor alt sejler i et stort rod. Lageret er jo også en vigtig del af jeres virksomhed, og I har helt sikkert en hel masse ting stående derude, der er vigtige for virksomhedens drift.

Er du på udkig efter lagerreoler i god kvalitet, kan du tjekke Altistore AS ud. De har en lang række fine og funktionelle kontormøbler.

Skriv et svar