Jagt med luftgevær? – her er alt du skal bruge

Det er altid sjovt at lege udendørs. Det kan være en god og hyggelig måde at komme ud på. desværre er det set på som en ting som børn gør, i modsætning til voksne. De voksne bliver set på nogle som nok hellere vil gå en tur, end lege i sneen. Dette skal man sådan set ikke lytte til. Der er også nogen der rent faktisk gerne vil gå tur, de skal selvfølgelig have lov til det, men savner vi ikke alle legen en gang imellem. Her kan du læse om den bedste og sjoveste leg, luftgeværet, og hvordan det kan gøre din friske luft til leg.

Den gode luftpistol

Er du ikke så meget til det gængse gevær, kan du investerer i en gamo luftpistol. De er lettere, og gør dermed også din leg lettere. Det er forskelligt hvor hårdt en luftpistol skyder. Nogle skyder mindre hårdt, de er lavet til at skyde til måls med. Her kan du øve din koncentrationsevne, og øve dig, sådan at du måske en dag kan gøre dig fortjent til et lidt mere kraftigt luftgevær. Når man er ude med geværet, er det vigtigt at være rigtigt klædt på, du skal altså være meget varmere i tøjet end ellers. Dette er særligt fordi der er meget tid hvor du sidder stille, når du ligger og sigter. Det bedste sted at starte er på fødderne. Et par varme støvler er helt på sin plads, men meget af varmen kan man også holde på med et par glimmerstrømper. På denne måde kan du både se flot ud, og holde varmen på samme tid. Særlig kan man ofte skaffe glimmerstrømper i bambus, som er en mere bæredygtig og ofte tykkere version af viskose.

Jagt med luftgevær

Køber du et lidt kraftigere luftgevær, kan du også få muligheden for at jagte små dyr. Dette kunne være mus, små fugle eller egern. Du kan altså udleve din indre jæger med et luftgevær. Der er mange måder at jage på, og mange grunde til at gøre det. Du kan selvfølgelig bare jage for sjov, men det er da også en mulig måde at bekæmpe fx et musseproblem på. Det er helt klart ikke den mest effektive måde at gøre det på, men hvis man gerne vil jage, kan de to ting nemt kombineres. Du er altså kun få klik fra at blive jæger.

Skriv et svar