Julens magi til glæde i danskernes hjerter

Julen er en tid på året, hvor vi alle synes at være gladere og mere begejstrede. Vi glæder os til at se de mennesker, vi elsker se jule-tv-shows og lytte til julesange. Det er også en tid, hvor børn glæder sig til julemanden og gaver i deres strømper julemorgen eller åbne gaver, afhængig af hvilke traditioner i har hos jer.

Men vi kan ikke komme udenom, at denne begejstring fra vores børn smitter af på os voksne, selvom vi har oplevet december måned og juleaftener flere gange. Så hvad er det, der gør december måned så speciel? Der er mange grunde til, at det er sådan en opløftende højtid, der bringer glæde ind i vores liv hver eneste december, og her skriver vi blot om nogen få.

Stemningen

December måned har en bestemt stemning over sig. Alle er glade, alle smiler og hygger sig med brændte mandler og julegaveindkøb. Det er hjerternes fest, hvor man kan glæde dem, man elsker og holder af, med de ting, de ønsker sig. Stemningen er også grundet i, at både børn og voksne venter i spænding til juleaftenen, hvor det hele går løs!

Julelys og julepynt

Stemningen er også på grund af, at der bliver pyntet op med julelys og julepynt alle steder. Ikke kun i gågader i butikkerne, men også i vores private hjem. Det bliver så hurtigt mørkt, at man kan gå og nyde det fantastiske julelys, der bliver længst op alle steder.

Juletraditionerne

December måned er også den måned, hvor vi skal nå en masse. Vi skal udover at handle julegaver, også bage småkager, for man kan ikke komme igennem December måned uden at bage julesmagkager!

Så er der helt sikkert også lokale arrangementer i jeres by, børne institutioner, skolen eller på arbejdet, hvor der skal holdes julearrangementer og julefrokoster.

Skoleeleverne juleklipper og hører julemusik, synger julesange i musiktimerne, og det er måneden hvor man kan være ekstra kreativ med guirlander og julehjerter, som man kan svinge rundt om juletræet.

For juletræet skal jo også pyntes med julekugler og toppes med den smukkeste stjerne.

Julemanden

Julemanden har jo en stor andel i, at børnene glæder sig rigtig meget til juleaftenen. Det er dagen, hvor de får lov til at møde selveste julemanden. Men vi voksne ved jo godt, at julemanden ikke findes i virkeligheden, men alligevel lever vi i troen, og det betyder, at bedstefaren må hoppe i sin julemandsdragt og agere julemand igen i år. Køb julekostume online.

Skriv et svar