Kan en infrarød sauna booste dit immunforsvar?

Med vinteren i fuld gang, er forkølelses- og influenzasæsonen over os. Og hvis der nogensinde var en tid til at sikre, at dit immunsystem er i god form, ville det være det nu!

 

Complementary Medicine-alumne og medejer af Wildfire Wellness, Caitlin Stores, forklarer, hvordan et infrarødt saunatæppe kan hjælpe med at styrke dit immunsystem.

 

At spise en hel kost, holde sig fysisk aktiv, håndtere stress og prioritere hvile er ikke til forhandling for at opretholde et sundt og stærkt immunsystem, men hvis du ønsker at tage dit helbred til næste niveau, kan det være at inkorporere almindelige et infrarødt saunatæppe i din rutine. en utrolig tilføjelse.

 

En af de mest imponerende fordele ved brug af et infrarødt saunatæppe er det boost af immunsystemet, der opleves ved hver session. Dette boost er resultatet af, at kroppen bliver udsat for så høj varme, at det forårsager en stigning i kernekropstemperaturen. Denne kunstigt fremkaldte feber efterligner kroppens naturlige forsvarsmekanismer og stimulerer produktionen af ​​hvide blodlegemer, som hjælper kroppen med at bekæmpe infektioner.

 

Selvom det ofte misforstås, er en feber gavnlig for kroppen, da syge og syge celler ikke nemt kan modstå høje temperaturer, så ved at fremkalde denne kunstige feber, er et infrarødt saunatæppe i stand til at gengive den naturlige helbredende reaktion, som vores kroppe bruger til at holde os sunde. Undersøgelser udført af British Medical Association bemærker, at “det er blevet velkendt, at folk, der tager regelmæssige saunaer, reducerer deres forekomst af forkølelse og influenza med 65 %”.

 

Et forbedret immunsystem, kombineret med den forbedrede eliminering af toksiner og affald forårsaget af intens svedtendens, øger det generelle helbred og modstandsdygtigheden over for sygdom.

 

Så før du rækker ud efter det mest trendy nye kosttilskud, skal du overveje at forpligte dig til en ugentligt infrarødt saunatæppe gennem de koldere måneder samt sikre, at du spiser en hel kost, forbliver aktiv, håndterer stressniveauet på en sund måde og får nok søvn. Dette kan hjælpe med at forberede dit immunsystem på angrebet af grimme forkølelses- og influenzavirus, samt i høj grad forbedre dit generelle velbefindende.

 

Skriv et svar