Kiropraktik

kiropraktik

Symptomer opstår, når dit nervesystem ikke kan klare den øgede belastning og som nævnt ovenfor, begynder symptomer at vise sig. Hvis symptomet er slemt nok, begynder folk at ringe.
Nerverne i området enten klemmes eller irriteres, og senere begynder ryggen at gøre ondt.

Som det fremgår af opstillingen her, så skal årsagen til problemet findes, hvis kiropraktoren på en fremgangsrig måde, skal kunne behandle en sygdom. Derefter skal bevægeligheden i ledene genoprettes.

Funktionen kommer derved til at forbedres, og der er gode muligheder for, at sygdommen forsvinder. Om problemet forsvinder delvist eller helt, afhænger af hvor lang tid problemet har eksisteret, eller om der er opstået uoprettelige skader f.eks slidgigt.

Hvad gør en kiropraktor

Tre ting sker ved første besøg:

  1. En konsultation hvor du fortæller din historie
  2. En grundig undersøgelse
  3. Evt. røntgenundersøgelse som kan vise skævhed i ryggen, sygdomstegn og slid

Ved dit første besøg hos din kiropraktor begynder han med at skrive en journal, klik her. Kiropraktoren stiller spørgsmål til dig, så du kan fortælle, hvordan problemet er opstået og har udviklet sig.

Kiropraktoren gennemgår også andre problemer, du eventuelt måtte have eller har haft. Din totale sundhedstilstand diskuteres. Når vi mener, at vi har forstået problemets omfang og baggrund, laver vi en grundig undersøgelse.

Den består af en ortopædisk og neurologisk undersøgelse som f. eks bevægemønstre og reflekser. Derefter laves en grundig kiropraktisk undersøgelse hvor vi kontrollerer de forskellige leds bevægelighed og musklernes tilstand.

Nogle gange finder man under undersøgelsen behov for at få taget et røntgenbillede inden behandlingen kan påbegyndes. Kiropraktoren har oftest røntgenapparat her på klinikken. Viser det sig, at der er funktionsforstyrrelser i et eller flere led, og at disse kan behandles, kan vi påbegynde behandling. Senere hen skitserer kiropraktoren et behandlingsforløb til dig.

Kilde: Nova Index DK

Skriv et svar