Køb et trådløst headset til din bil

Har du det med at kigge lidt for meget mod din mobil, når du kører bil, kan det være en rigtig god idé at købe et headset, som du kan have på, når du kører.

På den måde kan du hele tiden tage opkald, og du skal ikke være bange for, at det koster dig mange penge at finde et godt trådløst headset til bilen. Du kan nemt være i gang for et par hundrede kroner.

Så kan du snakke uden at bryde loven

Ved at købe et headset, som du kan bruge i din bil, skal du ikke længere være bange for, at du kommer til at bryde færdselsloven ved at tale i telefon, mens du kører bil. Noget, som mange danskere bliver taget for at gøre året rundt.

Det koster jo hurtigt rigtig mange penge, hvis du får en bøde for at tale i telefon, mens du kører bil. Ved at få dig et headset, skal du ikke længere være bange for, at du kommer til at tage din telefon, når du kører bil. Så kan du snakke, lige så meget du har lyst til.

Vent med opkald og svar til du holder stille

Har du ikke mulighed for at få dig et headset, eller lyder det ikke som den rette løsning for dig, kan det generelt være en god idé at vente med at besvare opkald eller SMS’er, til du holder stille. Eksempelvis når du holder ved en lader til elbil, og venter på at din elbil bliver opladt.

Her har du fin tid til at sætte dig ned og kigge på dine opkald eller beskeder, og du kan i ro og mag svare på dem, der kræver svar her og nu. Og så får du slået to fluer med et smæk.

Brug for et nyt teleselskab?

Er du træt af dit nuværende teleselskab, eller har du evt. en alt for dårlig dækning, når du kører rundt i Danmark, er det måske på tide at skifte til et nyt teleselskab. Det er nemt og hurtigt at skifte, og du skal ikke være bange for, at det bliver dyrt.

For mange gange kan det nemlig lade sig gøre at oprette sig som kunde hos et nyt teleselskab for 0 kroner. Og du skal ikke engang gøre noget, da dit nye teleselskab sørger for at flytte dit gamle nummer med over for dig helt uden problemer.

Skriv et svar