Lån penge nu trods RKI

Sommer blomster

Er du registreret i RKI, men står du i en situation, hvor du har behov for at låne en sum penge? Der kan være mange gode grunde til, at man ser et behov for at låne penge, men når man er registreret i RKI, kan det være meget besværligt at få lov til det. Det skyldes, at det at have sit navn stående i registret betyder, at det tidligere er blevet erfaret, at man kan have haft svært ved eksempelvis at tilbagebetale et beløb, man har lånt.

Lån penge selvom du er registreret i RKI gør det altså, at mange låneudbydere ikke vil låne penge til dig af frygt for, at du ikke kan tilbagebetale det lånte beløb og de tilhørende renter. Men der findes faktisk låneudbydere, som ser bort fra registrering i RKI og lader dig låne penge alligevel.

Find de relevante låneudbydere

De fleste steder vil man som registreret i RKI opleve, at ens låneansøgning bliver afvist, når det som et led i kreditvurderingen fremkommer, at man er registreret dårlig betaler. Men der findes altså udbydere, som ikke automatisk afviser en ansøgning på dette grundlag. Det handler blot om at finde frem til disse udbydere. På internettet findes der forskellige oversigter, som kan hjælpe dig på vej til at finde låneudbydere, som tillader RKI lån.

Særlige regler og færre muligheder

Nogle anser måske det at have sit navn stående i et register over dårlige betalere som ensbetydende med, at ens økonomiske situation er helt uden for rækkevidde, og at man er uansvarlig som person. Men i virkeligheden behøver det slet ikke at være tilfældet. Derfor er det også i orden at stå i en situation, hvor man vurderer, at man har brug for at låne en sum penge, selvom man er registreret i RKI.

Har du besluttet dig for at låne penge trods RKI, er der dog en række ting, du bør være opmærksom på. Fordi låneudbyderne forbinder en større risiko end normalt med at låne penge til registrerede dårlige betaler, gælder der i langt de fleste tilfælde særlige regler for personer, der låner trods RKI. Det betyder blandt andet, at lånet overordnet set kan blive dyrere grundet højere renter, og at der gælder strammere regler for, hvornår lånet skal være tilbagebetalt. Disse særlige regler må du gå med til, hvis du ønsker at låne penge på trods af din RKI registrering.

Ikke registreret i RKI?

Er du ikke registreret i RKI, er det langt nemmere at få lov at optage et lån. Det kan du enten vælge at gøre på traditionel vis i din bank, hvor du efter aftale med banken kan få lov til at låne en sum penge til et bestemt formål. Men du kan også ligesom mange andre danskere benytte dig af muligheden for at låne penge online hos en af de mange udbydere. Denne mulighed er i stigende grad blevet populær blandt danskerne, fordi den gør det hurtigere og nemmere at låne penge end banken. Få et overblik over dine muligheder på hurtigegryn.dk.

Skriv et svar