Lånte penge på en lørdag

lån penge lørdag & søndag

Dette er historien om, hvordan jeg lånte penge på en lørdag, så jeg kunne komme med veninderne til Tenerife.

Vi sad en lørdag formiddag ovre hos Lonni og drak kaffe med en god gang tømmermænd. Vi havde været i byen dagen forinden, og det var som sædvanligt gået over gevind. Ulla sad med sin telefon og kiggede på Facebook, og pludselig udbrød hun; Vil skal til Tenerife!

Hun viste os, at Spies havde 3 afbudspladser til Tenerife for kun 2995 kr. all inclusive. Jeg sagde dog med det samme, at det har jeg ikke råd til, så jeg bliver hjemme. Lonni og Ulla udbrød nærmest i kor, mens de grinte, at det har vi da heller ikke råd til, men vi optager da bare et kviklån.

Jeg spurgte dem så, om det overhovedet var muligt at låne penge på en lørdag, og de svarede, at man kan låne penge hele ugen rundt også i weekenden med hurtig udbetaling af penge. Udbetaling af lån i weekenden tager ikke mere end maksimalt en time, før pengene står på kontoen, læs mere.

Smart Lån låneoversigt

Jeg spurgte så, hvor det var muligt at finde disse låneudbydere, som tilbyder lån i weekenden, og de svarede, at de altid brugte Penge-lån.nu låneoversigt. Ganske rigtigt kunne jeg straks se, at låneoversigten på Smart Lån var fyldt med långivere, der alle sammen tilbyder, at man kan låne penge og få udbetaling i weekenden: https://xn--smart-ln-g0a.dk/laan-penge-loerdag-og-soendag/

Ikke nok med at man kan låne penge i weekenden og få dem udbetalt med det samme; De har ligeledes flere udbydere i deres sammenligning, der tilbyder gratis lån. Og det var naturligvis et gratis SMS lån, vi valgte fra et lånefirma, der hed LendOn.

Vi overvejede også et af de andre lånefirmaer, hvor man også kunne låne penge gratis. De andre hed vist VIVUS, Simbo og Ferratum, men vi valgte et gratis minilån hos LendOn, da vi kunne låne 6000 kr. gratis i 30 dage. Og så naturligvis fordi, at det kun er nye kunder, der kan låne gratis, og Ulla og Lonni havde allerede lånt hos de 3 andre.

Lånte uden at stille sikkerhed

Ikke nok med at lånet var gratis, vi skulle heller ikke stille sikkerhed af nogen art. Vi kunne ligeledes låne uden dokumentation som lønseddel og budget m.m. Jeg har lånt penge rigtig mange gange, men jeg har da aldrig prøvet at låne penge uden kreditvurdering.

Jeg forstår ikke, at de tør at låne penge ud uden sikkerhed, for der er da en stor risiko for, at de ikke får deres penge tilbage. Hurtig lån uden sikkerhed med hurtig udbetaling er åbenbart noget alle udbydere af hurtig lån tilbyder, sagde Ulla.

Uanset hvad, så optag vi alle et gratis hurtig lån uden sikkerhed, og vi havde en fantastisk tur til Tenerife. Til næste sommer låner vi penge igen, hvad enten det er på en lørdag, søndag eller kl. 3 om natten!

Skriv et svar