Lækre kurver

Nu synes jeg ikke selv, at jeg er kandidat til en skønhedskonkurrence, selvom min mand siger, at dér kunne jeg sagtens være med. Jeg synes den slags, konkurrencer er modelverdenens og modebranchens fremstød for deres industrier. Og så synes jeg også, at det er lidt nedværdigende for kvinder, at de stiller op til den slags konkurrencer.

Penge at tjene

Ok, der er penge at tjene. En karriere i mode- eller modelverdenen vil givetvis være sikret. Men alligevel. Jeg har læst om små piger, som starter ’træning’ til den slags konkurrencer allerede i 5 – 6 års alderen, så de har lært at føre sig frem på podiet, når de er blevet unge kvinder. De er ofte presset frem af deres mødre. Det er efter min mening for langt ude. – I øvrigt er jeg for gammel til at kunne deltage i sådan en konkurrence!

Det, jeg synes, er værst ved de konkurrencer, er ikke kun, at de skal vise deres kroppe frem i forskellige outfits. De bliver også vurderet på deres opførsel under konkurrencen. Jeg synes, det er at presse dem ind i en bestemt boks, som de måske ikke bryder sig om. Det kan være én af grundene til, at det sidste skud på stammen: Miss Earth blev etableret så sent som i 2001. (Miss World konkurrencen startede 50 år tidligere!) Mmm nå ja – der er jo også penge at tjene med escortservice, hvis man er frisk på det.

Ikke desto mindre, så er der virkeligt mange mennesker, som ser konkurrencen i tv. Det er da også et meget glamourøst show. Jeg indrømmer: Jeg kigger selv med, hvis jeg husker at zappe ind på den rigtige kanal.

Lækre outfits

Et af, de outfits, som pigerne skal stille op i, er bikini, så dommerne kan bedømme krop, gang, holdning mv.
Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om de får deres outfits udleveret af arrangørernes sponsorer, eller om de selv skal købe dem. En bikini fra Andres Sarda  ville bestemt klæde de smukke piger. Jeg kender lingeriet fra Andres Sarda. Det er ualmindeligt lækkert at have på. Desværre har jeg ikke fundet et sted her i Danmark, hvor jeg kan købe en bikini fra det brand. Det ville jeg ellers gerne. Hvis deres badetøj er lige så lækkert at have på som deres BH sæt er, så vil jeg gerne med på stranden noget oftere.

Lingeri fra Andres Sarda siges at være noget af det mest eksklusive undertøj, en kvinde kan bære. Det er der ikke nogen tvivl om. Det er ikke billigt, men kvaliteten, designet og materialevalget retfærdiggør prisen. Det kan man ikke være i tvivl om. Det er lidt som det omvendte af kejserens klæder, hvis du forstår, hvad jeg mener: Man føler faktisk, at man er nøgen. Man føler sig fri, og godt tilpas. Der er ingen generende små sømme. Man er klædt på, godt klædt på, når man ifører sig en af Andres Sardas bh’er og trusser.

Jeg tænker lige nu, at det kan være, at jeg kan finde en bikini fra Andres Sarda på nettet. Jeg kender min størrelse, så det vil da ikke være et problem at bestille én, jeg synes om.

Skriv et svar