Min erfaring med rekrutteringsbureauer

Gennem tiden, har jeg haft en del sælgerstillinger, men jeg kan med mange års erfaring i sælgerbranchen konstatere, hvilke de dygtigste rekrutteringsmedarbejdere eller konsulenter er baseret på mine oplevelser.

I denne artikel, vil jeg kort og godt komme ind på min sælgerbaggrund og min vurdering af rekrutteringsbureauer.

Sælger med bred erfaring
Jeg har bred erfaring med salg, og har altid kunne sælge alt fra det billige mobilabonnement, til det dyre kursus til fx jagttegn. Så min erfaring med salg er bred, men dog er det ikke kun begrænset til salg, men også salgsansvar og udvikling som blandt andet første mand i telebutik. Stillinger såsom, Sælger, Telesælger, Salgskonsulent, IT-rådgiver, Kørende Sælger og Account Manager, er alle stillingsbetegnelser jeg er bekendt med.

 

Min sidste stilling var ”Account Manager” i en IT-virksomhed. Selvom jeg har lært noget fra alle min arbejdspladser, så er det desværre alt for tit gået i stå henadvejen og blevet for ”selvstændig” udvikling. Selvstændighed er godt og dejligt, men udvikling er vigtigt for dig og dine udsigter til fremtidige muligheder, hvis du er en ambitiøs sælger.

 

De bedste Matchmakers

Efter min sidste stilling som Account Manager og en hel masse andre før det, endte jeg ud med at blive lidt desperat med jobsøgning. Derfor begyndte jeg at slynge jobansøgningerne ud, hvilket ikke altid betyder, at du er heldig. Men det var jeg. Jeg havde søgt en ”Key Account Manager” stilling, hvor jeg igennem starten af processen blev screenet af et rekrutteringsbureau ved navn Dedikation, hvor det må sidste, at have været den bedste matchmaker for mit vedkommende, sammenlignet med tidligere erfaringer fra virksomhed, som har haft deres rekrutteringsafdelinger internt.

 

Med professionalisme, ekspertise og en følelse af, at de rent faktisk har kompetencer til at vurdere dig grundet deres erfaring, vil jeg mene at rekrutteringsbureauer gør et godt stykke arbejde. Min erfaring med dem har været gode, og jeg har siden da også i dialog med andre rekrutteringsbureau, som griber det an med en anden vinkel end, jeg har været vant til. Alt i alt er min erfaring med rekrutteringsbureau at, det måske er noget for dig også!

Skriv et svar