Min søns fødselsdag med en historie

Jeg sad derhjemme med min kærlige familie, og spiste noget god mad. Vi havde bestilt mad fra nettet fra et nyt sted som vi aldrig har prøvet før. Det var virkelig lækkert, og jeg ville helt sikker bestille det igen. I dag var det min søns fødselsdag, så derfor fejre vi ham. Efter maden, har min kone bagt ham en kage som jeg virkelig glædet mig til at smage. Vi sad ellers bare ved bordet og hygge snakkede. Min søn begyndte at spørge ind til den bedste fødselsdag, som jeg nogensinde har haft. Så fortæller jeg ham, at det var dengang jeg fyldte 50 år. Det havde arbejdet arrangeret en kæmpe fødselsdagsfest til mig. Det vil jeg helt sikkert aldrig glemme. De havde købt virkelig meget pynt, så man virkelig kunne se at de gjorde noget stort ud af det. De havde fået alt pyntet fra shop.festgear.dk. Udover det havde de også lejet et stort telt fra festgear.dk. Det endte med at være en kæmpe fest, men også en virkelig hyggelig aften. Jeg kunne virkelig mærke den dag, at jeg betød noget for mine kollegaer. Det var nok den bedste fødselsdag jeg nogle sinde har haft. Men i dag holdte vi min søns fødselsdag. Efter maden spiste vi så noget kage. Det var virkelig lækkert. Så var det tid til at vi skulle åbne gaver. Det ved jeg at min søn havde glædet sig til. Jeg glædet mig også til, at han skulle åbne min gave. Jeg havde købt ham en ny trøje, og en parfume. Jeg ved at han ville kunne lide den. Det var nemlig fra et mærke han elskede. Han åbnede så gaverne, og han var vilde med dem. Det endte med at være en god fødselsdag, og vi alle hyggede os. Jeg glædet mig til at fejre den næste fødselsdag.

Skriv et svar