Mobilt Escape Game – vi kommer ud til dig med underholdningen for alle

Hvis du virkelig gerne vil booke noget sjovt, unikt og anderledes til din firmadag, enten som en pause i dagen eller en sjov afslutning, så kan du booke det der hedder et Mobilt Escape Game hos SuperEvent og Breakoutroom. 

Vi kommer til Jer og afvikler et af vores Breakout Games / Mobile Escape Games hos Jer. Så i skal ikke tænke på andet, end at have et lokale og nogle borde klar til os, og så skal vi nok sørge for rigtig sjov og hjernevridende underholdning der holder jer på tæerene. 

Prøv et af vores spændende spil og få en helt særlig oplevelse. Samme koncept som Escape Room hvor samarbejde, kommunikation, tidspres og ikke mindst sjove opgaver og gåder er i centrum. Vi har stor kapacitet og kan derfor afvikle for store selskaber.

Vi tilbyder 2 mobile escape game temaer:

Breakout Games er særligt velegnet til virksomheder der ønsker et kort teambuildingforløb der både er socialt og hvor deltagerne bliver udfordret i samarbejde og kommunikation under tidspres. Dette er et koncept ligesom Escape room som består af spændende gåder og opgaver der skal løses på 60 min. 

Bomb-in-a-Box er et BreakoutGAME. Det er et spil, hvor I bliver præsenteret for en baggrundshistorie og en række spændende og udfordrende opgaver, som skal løses for at deaktivere en bombe inden der er gået 60 minutter. Der er mange forskelligartede opgaver og en middel sværhedsgrad.

Det er vigtigt at pointere, at der er tale om et SPIL og der ikke er et dedikeret rum-design til Bomb-in-a-Box spillet, i modsætning til alle vores Breakout Rooms, som er indrettet og designet i et tema og derfor er stationære med faste installationer. Bomb-in-a-Box er altså et unikt koncept, som kan bestilles til afvikling hos os eller ud-af-huset.


Bomb-in-a-Box Breakout Game er opbygget i MATRIX-form, d.v.s. en slags “hierarki”, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og på denne måde har alle deltagere hele tiden mulighed for at gå i gang med opgaver og løsninger. Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse og er ideelt til f.eks. firmajulefrokost, firmafest, teambuilding og andre typer af firmaarrangementer.

Skriv et svar