Når det kommer til din hjul på bilen, så er der penge at spare

Vinteren nærmer sig og det betyder vinterdæk og en ekstra udgift!

Når det kommer til dæk på bilen, så ser både mænd og kvinder det som en øv udgift. Nogle går meget op i at have de rigtige alufælge på bilen, men det er langt fra alle der gør det mere. Dæk på bilen er en nødvendighed og det skal helst bare være billigt. Det skal dog heller ikke være så billigt at det ikke er sikkert. 

De seneste mange år er bilerne rullet mere af fabriksbåndet med alufælge, hvilket har gjort man ikke skulle ud og købe disse. Når der så skal sættes vinterdæk på er der blevet valgt stålfælge med vinterdæk som kombination. Grunden her er at det er billigere i de fleste tilfælde at sætte stålfælge på bilen. Specielt kvinder er tilhænger af denne løsning. De har tit helt andre ting, som sko, tasker, tøj, frækt lingeri, sminke og smykker, de hellere vil købe. Mænd har tit lidt mere velvilje til at ofre penge på bilen. De er også dem der hyppigst vælge alufælge til sine vinterdæk. 

For dem der vil spare penge er der den mulighed der hedder helårsdæk. Det er ikke det sikreste valg at vælge, men det er helt klart det billigste. Her kan du nøjes med et sæt fælge og skal ikke bøvle med at få dem skiftet 2 gange i året. Det at have et ekstra sæt dæk koster nemlig et ekstra sæt fælge. Dertil kommer at mange også skal have dem opmagasineret og betale for at få dem skiftet. Det bliver hurtig til nogle hundrede kroner årligt, som du nemt kan bruge til andre ting. Med helårsdæk slipper du også for at skulle huske at bestille tid til at få dem skiftet. Du kører bare lystigt afsted på de samme dæk hele året rundt. 

Det er for mange hurtigt en besparelse på 1000 kr om året hvis man regner afdrag til de ekstra fælge med i prisen. 

Skriv et svar