Øjenvipper er hår der vokser ligesom alt andet hår på kroppen

Men da de ligger lige ved siden af øjnene, er det vigtigt, at det, du smører på dine øjenvipper, er mildt nok til, at det ikke irriterer dine øjne eller kommer ind i dem. Du skal ikke beskadige din øjne. Hvis du har falske øjenvipper, kan det dog være nødvendigt at bruge en øjenvippe shampoo. Denne form for øjenvippe shampoo er netop udviklet til dette formål! Tro det eller ej, men nogle shampooer kan faktisk fremme hårvækst på forskellige dele af kroppen – herunder vipper, eller rengøre sarte steder såsom øjenvipperne. Køb din øjenvippe shampoo i dag hos vippeshampoo

Sådan bruger du det

For at bruge shampoo til øjenvipper skal du våde dine vipper med varmt vand. Påfør shampooen på dine vipper og massér den forsigtigt ind. Sørg for at undgå at få shampoo i øjnene så vidt som mulig. Skyl godt efter med varmt vand og gentag om nødvendigt. Som med enhver anden shampoo bør du bruge øjenvippeshampoo så ofte som nødvendigt. Typisk er det nok at bruge den en eller to gange om ugen, men du kan have brug for at bruge den oftere, hvis du har meget makeup på øjenvipperne. Du skal dog passe på med at bruge det for ofte, da det vil ødelægge kroppens naturlige balance.

Øjenvipper er ligesom det hår du har på hovedet

Øjenvipper er lavet af det samme materiale som hår på hovedet. De kan være lavet af keratin, et protein, som også findes i negle og hud. Kreatin er et molekyle, der produceres i kroppen. Det hjælper med at levere energi til celler i hele kroppen, herunder muskler. Det er derfor, det ofte tages af atleter og folk, der træner regelmæssigt – det kan hjælpe dem med at øge deres præstationsevne og muskelmasse. Kreatin kan findes i kød og fisk, men hvis du ikke spiser meget kød eller fisk, kan du også få det fra kosttilskud. Der er blandet dokumentation for, om kreatin hjælper med hårvækst. Nogle undersøgelser har vist, at det gør det, mens andre har vist, at det ikke gør det. Der er dog noget, der tyder på, at kreatin kan hjælpe med at beskytte håret mod skader forårsaget af f.eks. forurening og Uv-stråling. Så hvis du leder efter en måde at beskytte dit hår mod miljøet på, kan kreatin være en god mulighed for dig. Derfor kan du med god samvittighed også tage kreatin for at beskytte dine øjenvipper.

Sådan beskytter du dine øjenvipper

Du kan også påføre et lag solcreme på dine vipper, inden du går udenfor, for at beskytte dem mod solens UV-stråler. Endelig kan du undgå at gnide dig unødigt i øjnene og undgå at få noget i øjnene, som potentielt kan skade dine vipper. Hvis du har tildens til at få ting i øjet, kan et par briller med fordel hjælpe. Her er det underordnet om du har brug for briller, da du kan få dem uden styrke. Til sidst vil overdreven brug af makeup også beskadige dine øjenvipper.

 

Skriv et svar