Ønsker du en god gamer pc?

Har beskæftiget mig med it i mange år. Og møder mange unge mennesker, og når de skal have deres første eller en ny pc. Så vil de rigtig gerne bygge deres egen gamer pc.

Min erfaring er dog, at det ikke er nogle simpel opgave, og derfor råder jeg dem også tit til, at finde en god og billig gamer på online Og derfra købe en der er færdigbygget. Og ja der findes masser af gode gamer pc tilbud på nettet. Det er bare med at kigge sig godt for.

Vigtigheden i at købe en gamer med hurtigt gamer grafikkort

Når du skal købe en gamer, hvad enten du køber den færdigsamlet, eller du vælger at bygge selv. Så skal du forstå vigtigheden i, at få en god pc til gaming. Og det kan du også læse mere om Her.

Så det du skal sørge for er, at grafikkortet er en af de bedste og hurtigste dele i pcén. Da du kan have nok så hurtig processor, ram og ssd harddisk. Men er dit gamer grafikkort langsomt, så kommer du til at mærke det max, når du skal spille med vennerne. Og det bliver en rigtig dårlig spille oplevelse. Så tjek diverse grafikkort der er testet Her. Og find et der matcher, i forhold til det du har råd til. Og med så høj test karakter som muligt.

Sørg for en Meget hurtig SSD harddisk

En af de næste pc dele der er Meget vigtige, hvis du skal have en hurtig gamer pc, og det er harddisken. Og der er det vigtigt, at du vælger en SSD harddisk. Da de er meget hurtigere, end de traditionelle HHD ældre modeller af harddiske.

Et godt sted at finde en hurtig harddisk er Her. Hvor du igen tjekker og finder den bedste model, din pengepung vil være med til. Og huske nu mange spil i dag fylder en del. Ja F.eks kan Fortnite nemt fylde mellem 30-50Gb. Og har mødt andre spil der fylder meget mere.

Processoren skal have mange kerner

Når du når til processoren er det ikke så vigtigt, om det er en Intel eller en AMD processor. Selv om jeg dog altid selv vælger en Intel. Men det er en smagssag.

Det du skal holde dig for øje her er, at du skal vælge en med Mange cpu kerner. Og en med integrerede grafik, og så skal processoren selvfølgelig passe til den sokkel, som dit bundkort understøtter, hvis du bygger selv.

Nå håber jeg, at du blev lidt klogere, men held og lykke med købet.

Skriv et svar