Om lånesiden Lån-gratis.dk

Lån-gratis.dk

Lån-gratis.dk er en af markedets mest kendte og mest populære lånesider, hvor bankkunder kan få de bedste priser på alle typer lån som boliglån, forbrugslån, gratis lån og sågar RKI lån.

Boliglån

Lån ydes til køb af ejerbolig. Lån Gratis har specialiseret sig i lån til boligkøb. Vi yder både lån til køb af hus, ejerlejlighed, andelsbolig og fritidsbolig.

RKI ingen hindring

Hvis du af den ene eller anden årsag er så uheldig at være registeret i RKI, kan vi i langt de fleste tilfælde alligevel hjælpe dig til at få opfyldt drømmen om egen bolig, læs artiklen.

110 % belåning – Hos Lån Gratis kan vi tilbyde at finansiere hele købesummen incl. tinglysnings- og skødeomkostninger. Lån Gratis giver dig altså mulighed for at købe bolig helt uden udbetaling, hvis dette er dit ønske.

Boliglån og friværdi

Belåning af friværdien i din ejendom. Vi yder lån i alle former for fast ejendom og belåner helt op til 100 % af boligens værdi.

Brug pengene til at realisere drømmen om det nye køkken og badeværelse. Eller indfri fx dyre forbrugslån og kontokort som ofte giver en stor månedlig besparelse og derved mere luft i privatøkonomien.

Løbetid

Vores boliglån løber helt op til 25 år og med fast lav rente i hele lånets løbetid. Renten på fastforrentet lån starter på kun 6,25 % alt efter pantsikkerheden i ejendommen.

Ved boligkøb er der endvidere mulighed for at vælge et variabelt forrentet lån med fx afdragsfrihed de første 5 år. Renten på et variabelt forrentet lån starter helt nede fra 4,65 %. Finansieringen sker via børsnoteret dansk pengeinstitut. Derfor ingen risiko for skjulte overraskelser eller andre ubehageligheder.

Ansøg om gratis lån

Alle nye kunder kan vi endda tilbyde gratis lån i 30 dage. Det vil med andre ord sige, at nye kunder kan låne penge gratis uden renter eller gebyrer af nogen art. Det er muligt at låne op til 30 dage gratis i en måned, og pengene kan naturligvis bruges på lige det, du ønsker dig.

Sådan kan en låneansøgning til et gratis lån se ud:

Ansøgning om gratis lån

Udtalelser fra Lån-gratis.dk bankkunder

  • At have Lån-gratis.dk til at klare en opgave af de større med at få lån hjem til indfrielse af meget meget gammel gæld fra en konkurstid er en sand fornøjelse, hurtig sagsbehandling hurtig udbetaling samt et meget fint forhold til os hvor vi sad med mega problemer med banken men Lån-gratis.dk klarede også dette for os, vi har været rigtige glade for at vi kom i kontakt med Lån-gratis.dk som vi skylder en meget stor tak for alt hans hjælp i denne sag, vil ikke have nogen problemer med at henvise Lån-gratis.dk til andre personer da det bare virker det Lån-gratis.dk laver. Mange tak for hjælpen. Kai Og Bente Nielsson Galten

 

  • Jeg vil give de bedste anbefalinger til brug af Lån-gratis.dk. Lån-gratis.dk arbejder hurtigt og seriøst på markedet og kommer over hele landet. Jeg ligger i den tunge ende af antallet tons af mursten i flere ejendomme. Jeg har ombygget et gammelt mejeri til privatbeboelse/kontor/forretningsejendom samt ombygget en udlejningsejendom med 3 lejligheder som var fuldstændigt ødelagt af vanrøgt, disse 3 lejligheder fremstår idag som pæne nymoderniserede lejligheder. Jeg har iøjeblikket kig på flere ejendomme som skal indgå i vort koncept med fornuftige lejeboliger til fornuftige huslejer hvor lejeren også har råd til at have bil og kunne tage på ferie. Alt dette kan lade sig gøre når man har fornuftige samarbejdspartnere, der løser det de er gode til. Med venlig hilsen Conni Olsen

 

  • Kære Lån-gratis.dk ja vi har jo lovet dig at skive i din gæstebog, så det ville vi da lige gøre, du må undskylde at det først er nu vi skiver, men vi har haft meget at se til, her den sidste tid. Vi har været rigtigt glade for at vi har brugt dig til at købe hus igennem, da vi har fået råd og vejledning som at vi havde brug for, og det var vi rigtigt glade for. Og at man altid kunne ringe til dig lige meget hvad klokken var, så var du der altid til at klare det, og det sætter vi meget stor pris på. Vi var også meget glade at du kunne gøre det så hurtigt, det havde vi ikke forventet, så det var vi rigtigt glade for. Så det var en fornøjelse for os, at handle med dig. Den glæde vi har haft med at bruge dig giver vi vider til andre, for vi syntes at vi har fået den bedste behandling ved at køre det igennem dig, og det syntes vi også at andre skulle have mulighed for. Men mange hilsner Egon og Maria Holmegaard

Besøg Lån-gratis.dk og læs meget mere om hvordan du låner penge gratis og hvilke krav, der er til låntager.

Skriv et svar