Oversigt over varmepumper

Regnemaskine

Overordnet skelnes der mellem 2 typer af varmepumper. En luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe. Begge typer anvender den naturlige varme i luften til energiproducering, som der kan varme et hus op. Priserne kan variere meget, og derfor kan man læse om de enkelte varmepumper fra forskellige producenter, for at danne sig et overblik. På forsiden vil man se en oversigt over forskellige varmepumper, deres energimærke, type, bedømmelse, udetemperatur og deres COP og/eller SCOP-værdier.

Alt dette skal medvirke til, at man kan finde frem til netop den varmepumpe, der kan opfylde kravene til den pågældende opgave. Varmepumpe-guide.dk er eksperter i varmpeumper og det er derfor et godt sted at starte jagten.

På siden vil man også kunne beregne strømforbruget på luft til luft varmepumper. Her indtastes arealet som skal opvarmes, dernæst en SCOP/COP-værdi. Alternativt kan man kan vælge en af de mange fabrikanters pumper i drop-down menuen, for at få den korrekte værdi i beregneren. Dernæst vil beregneren give et gennemsnit for et helt år. Så kan man gå ind og sammenligne med den nuværende opvarmningsform, for at se hvor stor forskellen er på forbruget.

Skriv et svar