På vulkaner på Hawaii

Hawaii

Det er ikke ligefrem planeter og planetarier, der lokker på Hawaii lige nu. Det er derimod det dramatiske vulkanudbrud, der på én gang er fascinerende smukt og tragisk ødelæggende for de mennesker, der bor der. Og interessen for at rejse til øerne derude i Stillehavet er større end nogensinde.

Rejser til Hawaii boomer

Indrømmet: Det er en lang rejse fra Danmark til Hawaii, men det er det hele værd mange gange. Og det er så bare vigtigt at sikre sig en god og vel planlagt rejse.

uanset hvilken af øerne, du vil besøge – eller dem alle – er der et dansk rejsebureau, der er specialister i rejser til Hawaii, og det er firmaet Nicks Amerika.

Det særlige ved Nicks Amerika er, at bagmanden (Nick) personligt har rejst til samtlige destinationer, udforsket dem, fundet de bedste hoteller og de mest interessante seværdigheder.

Det er så ikke kun Hawaii, der er på menuen. Faktisk er det hele USA (se mere her) og også nogle ret interessante og unikke afstikkere til nabolandet i nord: Canada.

Anderledes rejsebureau

Det anderledes ved Nicks Amerika er først og fremmest, at man ikke bare lige kører betalingskortet igennem. Nick insisterer på at tale med dig, så han kan sikre en perfekt sammensat pakke, der 100% passer til dig, familien, budgettet og årstiden.

Det lyder jo, som det skulle være en hel del dyrere, men det er faktisk ikke tilfældet. Vi kender endda til nogle rejser, hvor det faktisk er billigere end nogen anden mulighed på markedet.

Tag fat i dem:

Nicksamerika er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2391
Telefon (+45) 25 13 40 41 – CVR: 31823404 – Email: nick@nicksamerika.dk

Hvorfor skriver vi om Hawaii her?

Det gør vi, fordi Hawaii er meget mere end vulkaner. Det her er også på Hawaii – og så er vi jo hjemme i stjernerne så at sige:

Hawaii Observatorium

Det er jo lige noget, vi kan lide. Og når ellers himlen er klar på Hawaii – hvad den som oftest er – er øerne geniale til stjernekiggeri, da der er så lidt lysforurening midt ude i oceanet.

Vi ses på Hawaii, ikke?

Skriv et svar