På vulkaner på Hawaii

Hawaii

Vidste du, at et af verdens bedste stjerneobservatorier ligger på Hawaii øen, Big Island?
Observatoriet ligger på en ca. 4 km høj vulkan, og det er en af de mest populære
udflugter på øen. Om vinteren kan du også stå på ski om formiddagen og efterfølgende tage
et bad i et vandfald eller tage på stranden. Du kan nemlig bade året rundt på Hawaii, da vandet aldrig bliver koldt.

Rejser til Hawaii boomer

Hvis du vil besøge Hawaii øerne Big Island, Maui, Kauai og Oahu/Honolulu,  er det bare så vigtigt at sikre sig en god og vel planlagt rejse.
Uanset hvilken af øerne, du vil besøge – eller dem alle – er der et dansk rejsebureau, der er specialister i rejser til Hawaii.

Vi anbefaler at bruge et rejsebureau som personligt har rejst til samtlige destinationer, udforsket dem, fundet de bedste hoteller og de mest interessante seværdigheder.
Det vil sikre en tur hvor du bor i det rigtige klimazoner, så du har bedste beliggenhed i forhold til udflugter og strande.

Hawaii kan let kombineres, faktisk med hele USA (se mere her) og også nogle ret interessante og unikke afstikkere til nabolandet i nord: Canada.

Hollywood elsker Hawaii…

Hawaii er ikke som andre destinationer, det ikke kun et eksotisk badeferie Paradis med Bounty strande.

Det også det sted og den natur som har været kulisse til kendte Hollywood film, som Jurassic Park, Indiana Jones og abernes Planet + mange andre film.
Det er den natur du oplever, når turen går til Hawaii.

Hvorfor skriver vi om Hawaii her?

Det gør vi, fordi Hawaii er meget mere end vulkaner. Det her er også på Hawaii – og så er vi jo hjemme i stjernerne så at sige:

Hawaii Observatorium

Det er jo lige noget, vi kan lide. Og når ellers himlen er klar på Hawaii – hvad den som oftest er – er øerne geniale til stjernekiggeri, da der er så lidt lysforurening midt ude i oceanet.

Vi ses på Hawaii, ikke?

Skriv et svar