Papirdug til fest og hverdag

Elsker du at holde fester, men frygter tanken om at skulle rydde op bagefter? Så er der nu en løsning! Papirdugen er en fantastisk opfindelse, der gør oprydningen til fest en leg. Disse duge er lavet af papir af høj kvalitet, som nemt kan bortskaffes efter brug. De er perfekte til enhver lejlighed lige fra fødselsdagsfester til bryllupper. Desuden kan de også bruges til hverdagens måltider.

Sådan vælger du den rette papirsdug

Der er flere typer af papirsduge at vælge imellem, og sådan finder du den rette:

Størrelse – Den vigtigste faktor at overveje, når du skal vælge en papirdug, er størrelsen. Du skal måle dit bord for at bestemme den rigtige størrelse. Hvis størrelsen er bordet er langt, så sørg for at finde en dug, der er lang nok, både i længden og bredden.

Stil – Papirduge findes i mange forskellige stilarter lige fra ensfarvede farver til mønstre og prints. Overvej temaet for din fest eller begivenhed, når du vælger en stil. Du kan vælge en traditionelle hvid dug, hvis du gerne vil køre et klassisk look, men du kan også vælge en dug med mønsterprint, eller måske i en anden farve, såsom grøn, gul, rød eller grå.

Materiale – Papirsduge er som regel altid lavet af papir. Men der er forskellige typer for papir. Hvis du vil have en dug, der er tykkere og mere holdbar, skal du vælge en dug af karton. Hvis du er på udkig efter noget tyndere og mere økonomisk, kan du bruge silkepapir. Du bør også kigge efter duge, som bæredygtige, som er FSC-certificeret.

Pris – Papirsduge er generelt meget overkommelige, men der er en stor forskel i priserne. Du kan finde duge af silkepapir for så lidt som 25 kroner pr. ark, mens tykkere papduge kan koste omkring 15 kroner. Køb ny papirdug her.

Så når du næste gang skal planlægge en fest eller et arrangement, så glem ikke papirsdugen.

Skriv et svar