Parfumer til lave priser

Er du kvinde og vil du have fingre i en parfume, som kan være med til at understrege din personlighed på samme måde som det tøj du har på, den frisure du får klippet hos frisøren osv. så finder du din nye signaturduft hos Luxplus.

Den rette duft er ikke ligegyldig, da den vil sige meget om dig. At være velduftende fra top til tå er både en måde at skabe fantastisk velvære for dig selv, men samtidig også noget der vil skabe opsigt hos din omgangskreds, da en stor del af menneskets indtryk bliver skabt gennem lugtesansen.

Billig parfume til kvinder

Hos online virksomheden Luxplus ved de, at mange af de eksklusive parfumer ofte er dyre og derfor ikke er sådan lige at få fat i. Derfor er priserne hos Luxplus skruet helt i bund, så du kan få fingrene i en skøn duft fra populære brands som eksempelvis Zarkoperfume, Chanel, Clean, Gucci, Versace, Giorgio Armani, Hugo Boss og mange, mange flere. Om du er til en krydret og varm duft eller en frisk og kølig scent, kan du være sikker på at Luxplus har et udvalg, som passer til dig og din personlighed.

Parfume gaveæsker

Skal du forkæle en kvinde du holder af, men ved ikke hvad du skal forære hende, så er en gaveæske, som indeholder parfume altid et sikkert og godt valg, da modtageren med garanti vil blive glad for en herlig duft. På Luxplus er udvalget bredt, hvilket derfor gør jagten på den perfekte duftgave langt lettere. På siden er der dufte til enhver type kvinde, så chancen for at finde et godt match er nærmest garanteret.

Hvor sprøjter man parfume på?

Er du i tvivl om, hvordan du vil få din nye parfume til at holde så længe som muligt, så er det en god ide altid at påføre parfumen lidt længere nede på kroppen end du normalt ville gøre. Eksempelvis skal du undgå den klassiske, hvor du sprøjter parfume på hvert håndled, hvorefter du gnider håndleddene sammen, det bryder duftmolekylerne sig nemlig ikke om. Påfør din parfume på knæhaser, ved din maveregion og indersiden af armene i stedet.

En parfume følger helt naturligt kroppens varme og vil derfor stige opad, så pifter du parfumen på længere nede på kroppen, kan den duftes i længere tid. Et andet godt tip er at påføre din parfume efter bad, mens din hud er varm og let fugtet. En parfumes duftmolekyler vil nemlig altid sidde bedre fast på en hydreret hud fremfor en hud der er fugttør.

Er din hud meget tør, vil parfumen simpelthen forsvinde ind i huden, så den ikke dufter helt så meget som den burde. Er dette noget du før har oplevet kan du også med fordel benytte en body lotion uden duft, før du bruger din parfume. På den måde sikrer du dig, at din hud har fået den mængde fugt den behøver, så den ikke vil sluge duftolierne fra din nye yndlingsparfume og parfumen vil på den måde kunne nydes i meget længere tid.

 

Skriv et svar