Planetarier og vinduer

Vinduespudserens paradis

Et planetarie har mange vinduer. Det ved jeg ikke, om du har tænkt på – men det har de altså. Der skal jo en hulens masse glas til for at give gæsterne en smuk udsigt ud til stjernehimlen.

Sådan er det. Hvor der er glas, er der også flader, der skal pudses – og vinduespudsning i et planetarium er ikke en opgave for de forsagte!

Svært tilgængelige vinduer

Der er ofte tale om svært tilgængelige vinduer, der enten sidder meget højt eller i skæve vinkler, og det giver ofet store udfordringer for vinduespudserne. Faktisk kræver det de rigtige fagfolk, hvis både sikkerhed, kvalitet og stribefrie vinduer skal gå op i en højere enhed.

Vinduespudsning i de store byer

Nu er det jo normalt de store byer, der huser bygninger som for eksempel et planetarium, og derfor er det også en positiv ting for dem, der driver planetarier i Danmark, at der faktisk findes et landsdækkende firma, der håndterer vinduespudsning og vinduespolering.

Det er firmaet MEM Polering, der er tale om, og de startede egentlig som et rent københavnsk foretagende i sin tid – men det sidste års tid har de udvidet til at dække faktisk meget store dele af Danmark.

Udover København dækker de nu også disse byer og deres oplande:

Det er klart (som velpudsede vinduer) at en sådan stordrift giver mange fordele for ikke blot virksomheden men i den grad også for kunderne.

MEM Polering pudser for private OG for erhverv, og landsdækkende kæder af butikker kan selvfølgelig få en homogen service og sandsynligvis også en bedre pris ved at benytte ét og samme vinduespudserfirma over hele Danmark.

MEM Polering

Selve historien bag MEM er faktisk interessant i sig selv, da firmaet er etableret i en branche med traditionelt meget hård konkurrence.

Alligevel er de lykkedes med ikke blot at drive en profitabel forretning der udvides – men også med at opnå de suverænt bedste anmeldelser fra kunder, som et vinduespudserfirma kan få:

1.987 anmeldelser i skrivende stund – alle med maksimale stjerner!

Tjek selv hos Trustpilot her: https://dk.trustpilot.com/review/mempolering.dk

Det er jo faktisk ganske imponerende, ikke?

Skriv et svar