Polterabend, herretur eller den årlige tøsekomsammen

Sjov for alle

Hos superevent har vi noget for enhver smag. Vi hjælper dig med at sammensætte et program der passer til lige præcis din polterabend gruppe. Kombiner for eksempel vores populære Lokumsræs, men en tur i Escaperoom og få bagefter trænet lattermusklerne i vores nye quizshow hvor vi tester jeres viden indenfor alverdens kategorier. Alt fra musik og film, til børnesange og Harry Potter. I vælger selv kategorierne – og vi har mange at vælge imellem.

Er I til mere fart over feltet, så er vores BumperBalls et sikkert hit. Vi hjælper jeg ind i de store oppustede bolde og godt beskyttet i dem, skal I nu spille fodbold. Men pas på. Man mister nemt balancen og du kan være stensikker på at både dine modstandere og dine holdkammerater vil forsøge at få dig ned med nakken. Grin herefter ad hinanden i vores nye skydesimulator og se hvem af dine venner det kan betale sig at holde sig i nærheden af, i tilfælde af et zombie udbrud. Hint – hold dig fra ham der ikke rammer nogle af dyrene.

Vores escaperooms kan tage op til 12 personer i samme rum (Black Magic), eller I kan dele jer i to og lave en konkurrence ud af det. Enten i vores Basement13 der til dato er vores bedst sælgende, eller JungleMysteriet der er mere overskueligt og derfor egner sig godt til begyndere.

Alle vores events kan kombineres som I ønsker. Om I kun vil besøge os for et enkelt, eller om I vil tilbringe hele dagen hos os, så er vi klar. Kontoret sider klar til at hjælpe med bookingen og vores friske instruktører er klar til at have en fest sammen med jer på aktiviteterne.

Og ja, vi griner af jer. Både når I siger dumme ting i escape room og når I kører på motoriserede lokummer med grimme hjelme på. Men det er okay, for vi ved at vi heller ikke altid er de skarpeste når det skal gå stærkt.

Skriv et svar