Prissammenligning af rejser?

Mange mennesker er meget fleksible, og tolerante, når de er ude og rejse. Og det er rart at se, at de også er hjælpsomme. Der kan komme en rejsende og spørge dig om, hvor gate nr. det og det ligger. Du rejser dig, ser dig omkring og finder ud af, at den rejsende er på den forkerte vej. Du fortæller så, hvor han eller hun skal hen. Peger og viser vej. Det ville du nok sjældent gøre, hvis det samme menneske havde spurgt dig om vej ved et tilfældigt møde på gaden. Du ville nok have tænkt, at vi har noget der hedder Google Maps, som også kan give os anvisninger på i hvilken retning vi skal gå!

Anderledes i lufthavnen

Men i lufthavnen er der ikke den slags småligheder. Nej vi er søde. Og glæder os til at skulle rejse. Om det er hjem eller ud er sjældent et problem. Hvis det er en kort forretningsrejse, ja så kan der være lidt stress.

Men ellers: Vi hjælper dem, der beder om det. Og vi ser stort på, om de skal på charterrejse eller forretningsrejse. Nu er det dog ikke så tit, at forretningsrejsende beder om hjælp. Men det kan ske. Og folk, der skal med på charterrejser, har som regel ret nøjagtige rejseinstruktioner med sig i den mappe, som rejsebureauet udleverer til dem. I den er der instrukser om, hvor gaten findes. Og ja, de har måske lidt for store kufferter med sig, som de tror de må have med ind i kabinen.

Nye kufferter til rejsen

At deres nye kufferter så skal lades ind i flyets bagagerum, er ikke din sag. Det sker jo først ude ved selve gaten. At de bliver lidt skuffede, er forståeligt. Men det handler om sikkerhed, og det bliver de rejsende gjort opmærksom på. Og de viser forståelse for det!

Du har sikkert ofte set det ske, når du sidder ved den gate lige ved siden af. Du kan se, at dem der skal på charterrejse, ikke er lige så rejsevante, som du selv er. Og måske tænker du ikke mere over det. Men du kan godt huske, da du lige begyndte at rejse meget selv. Dengang startede du med at bruge afbudsrejser. De var billige. Og de gav dig den erfaring, som du nu bruger som forretningsrejsende. Senere blev det så til, at du selv sammensatte billige rejser, der tog dig til alle mulige steder i verden. Du lærte, hvordan du skulle lede efter billige flybilletter. Du lærte at booke dit eget logi. Og ja, du fik en masse erfaring. Både gode og dårlige.

Sammenligning af priser på rejser er smart

En af de gode erfaringer fik du, da du fandt denne portal til at sammenligne priser på rejser.

Her på det sidste er du faktisk ved at være lidt træt af altid at skulle stå for alle rejsearrangementerne. Du har derfor – for første gang i 15 år – bestilt en charterrejse til dig og din familie. I skal afsted i næste måned. Og du glæder dig til ikke at skulle have ansvaret for at skulle tænke på logi, lokale transportforhold og alt det bøvl. Det sørger rejseselskabet for. I skal bare læne jer tilbage og nyde at alt er arrangeret.

Skriv et svar