Rationel Vinduer

Min veninde er flyttet ud i et parcelhuskvarter nede ved Greve strand. Det er faktisk et dejligt område, men huset, de har købt, trænger til nogle forbedringer. De ved det godt, og de er forberedt på, at det vil tage tid, inden de kan flytte ind. De vil have lavet forbedringerne, inden de flytter, og deres ejerlejlighed er ikke blevet solgt endnu. De mener at have tiden foran sig. Men de vil naturligvis gerne flytte hurtigst muligt.

Mulig køber

I går kom der en mulig køber og så på deres lejlighed. Han så den for 3. gang, så de håber på, at købsaftalen med ham kommer i hus hurtigt. De har brug for pengene. Et af de projekter, de skal have lavet i deres nye hus, er at få åbnet for en stue, så der kan komme mere lys ind. Huset har to stuer, som begge vender ud til haven, men af en eller anden grund, så er den ene af stuerne ikke så lys som den anden. Det vil de gerne gøre noget ved. De har spurgt rundt omkring hos forskellige fagmænd om, hvad de kan gøre for at få mere lys i rummet. En arkitekt, de kender, fortalte dem, at han syntes, at de skulle sørge for at få nogle kæmpestore vinduer sat ind i den stue.

Ned med muren

De kan rive hele muren ned og erstatte den med vinduer. Nye, store loft til gulv vinduer. Måske noget i kombination med en skydedør, så de nemt kan komme ind og ud af rummet om sommeren. Jeg har på fornemmelsen, at den stue skal bruges som vinterstue. Du ved sådan et sted, hvor man faktisk kan sidde og nyde solen, selvom det er koldt udenfor.

Min venindes ven synes, at det lyder som en god idé at få skiftet murværket ud med ruder. Det vil give lys. Masser af lys og sikkert også lune efterårsdage – når solen skinner i det mindste. Derfor er han lige nu ved at finde ud af, hvad der findes på markedet af kæmpestore vinduer. Han har fundet forskellige fabrikanter af vinduer. Men han ved ikke, helt hvor han kan finde dem i Greve Strand området.

Rationel Vinduer på Sjælland

Han har selvfølgelig brugt internettet og søgt efter ”Rationel vinduer på Sjælland”. Det blev han faktisk ikke så forfærdeligt meget klogere af. Det eneste, han lærte, var, at Rationel vinduer bliver solgt af mange forhandlere. Og at det er et dansk produkt. Det kan han godt lide. Altså at det er et dansk produkt. Som han siger: ”Så ved man, at det er god kvalitet.” Nu har min veninde så overtaget opgaven med at finde et firma, der kan hjælpe dem med at få sat store vinduer i stuen.

Ja, faktisk, så er det hende, der tager de store beslutninger i deres liv. Hun har besluttet, at de ikke bare skal have sat nye vinduer i stuen, de skal også have lavet gulvvarme i den, så de kan være sikker på, at rummet også kan bruges i de vinterdage, hvor alt bare er vådt og gråt. Mon hun bestemmer mærket også? Jeg ved, hun er lidt lun på Velux.

Skriv et svar